Αναζήτηση
Ζωντανεύει το MAK TV.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Ζωντανεύει το MAK TV..
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024
12:32

Τον Αύγουστο στο ΜΑΚ TVαπολαμβάνουμετις νύχτες μας με «Ρυθμό». Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στα exclusiveliveevents«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ»,που πραγματοποιήθηκαν στη βραβευμένη αίθουσα VmaxSphera των VillageCinemas στο TheMallAthens,με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου,και ερμηνεύουν μεγάλες μουσικές επιτυχίες σε 3 μαγικές μουσικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν.

Πέμπτη 15 Αυγούστου, στη 01:00

Πέγκυ Ζήνα με καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου στη 01:00, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ΠέγκυΖήνα, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.Η ΠέγκυΖήνα ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες,όπως το «Μόνη Καρδιά», «Νερό στη βάρκα», «Ματώνω» αλλά και το νέο της single «Κράτα με». Ακόμα, οι δύο σπουδαίες καλλιτέχνιδες της ελληνικής δισκογραφίας ενώνουν τις φωνές τους σε ανεπανάληπτα ντουέτα, όπως το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου αλλά και το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τη διαχρονική επιτυχία των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου και μας μαγεύουνμε αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες.

Σάββατο 24 Αυγούστου, στη 01:00

Έλενα Παπαρίζου με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη

Το Σάββατο24 Αυγούστου στη 01:00, η «NumberOne» Ελληνίδα PopStar, Έλενα Παπαρίζου, θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή «νύχτα» σε μια ανατρεπτική εμφάνιση με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες όπως το «Mambo», «Αναπάντητες κλήσεις», «Αν είχες έρθει πιο νωρίς» και το «Υπάρχει λόγος». Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται στη σκηνή τον Πάνο Μουζουράκη και οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, ερμηνεύουν δύο μοναδικά ντουέτα, «Το φιλί της ζωής» της Έλενας Παπαρίζου και το «Πριν το τέλος» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, και μας χαρίζουν δυνατές στιγμές και αναμνήσεις.

Σάββατο 31 Αυγούστου, στη 01:00

Καίτη Γαρμπή με καλεσμένη τη Ρένα Μόρφη

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στη 01:00 η μοναδικήΚαίτη Γαρμπή, θα μας χαρίσει ένα live «Ατόφιο Χρυσάφι» γεμάτο μουσική, χορό και «Ευαισθησίες», σε μια ανατρεπτική εμφάνιση και έναν μαγικό συνδυασμό, με καλεσμένη της τη Ρένα Μόρφη. Η Καίτη Γαρμπή ερμηνεύει μεγάλες της επιτυχίες όπως «Το λάθος μου», «Χαμένα», «Ιεροσυλία», «Ξυπόλητη χορεύω» και «Όλη μου η στεναχώρια». Στη συνέχεια, οι δύο ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους σε μαγευτικά ντουέτα, όπως το «Επιτέλους» και την προσωπική επιτυχία της Ρένας Μόρφη «Όταν σου χορεύω», και με τη μοναδική χημεία και την αστείρευτη ενέργειά τους θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή μουσική «νύχτα».

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΚ TV«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ»

Πέμπτη 15 Αυγούστου, στη 01:00_ ΠέγκυΖήναμε καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου

Σάββατο 24 Αυγούστου, στη 01:00¬_Έλενα Παπαρίζου με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη

Σάββατο 31 Αυγούστου, στη 01:00_Καίτη Γαρμπή με καλεσμένη τη Ρένα Μόρφη

Οι μοναδικές μουσικές νύχτες με Ρυθμό, που δεν πρέπει να χάσετε!

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Καίτη Γαρμπή
Νίκος Παπάζογλου
Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μελίνα Ασλανίδου
Ρένα Μόρφη
Γιώτα Τσιμπρικίδου
Έλενα Παπαρίζου
Πάνος Μουζουράκης
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551