Αναζήτηση
Υπόθεση Λύτρα: Τη νύχτα του ξυλοδαρμού τον είχαν σταματήσει για αλκοτέστ! | iShow.gr
Ειδήσεις
Υπόθεση Λύτρα: Τη νύχτα του ξυλοδαρμού τον είχαν σταματήσει για αλκοτέστ!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024
12:32

Ένα νέο πολύ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Συρίγος σήμερα (29/6) το πρωί, το τρομακτικό βράδυ του ξυλοδαρμού της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, λίγη μόλις ώρα από ό,τι είχε συμβεί, σταμάτησαν τον Απόστολο Λύτρα για αλκοτέστ.


porse-lytras.jpg

Ήταν λίγη ώρα αφότου είχε ξεσπάσει ο Απόστολος Λύτρας με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της συζύγου του όταν η αστυνομία τον σταμάτησε για αλκοτέστ.

Ήταν στη διαδρομή του ζευγαριού από την έξοδό του προς το σπίτι του στον Γέρακα όταν οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον Απόστολο Λύτρα να σταματήσει για το αλκοτέστ, όμως δεν κατάφεραν να δουν τη σύζυγό του για δύο σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε από το αυτοκίνητο για να κάνει το αλκοτέστ και ο δεύτερος ότι τα τζάμια του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν φιμέ και έτσι δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να διακρίνουν το χτυπημένο και γεμάτο αίματα πρόσωποα της συζύγου του.


Πηγή: gossip-tv.gr


Σχετικά πρόσωπα
Απόστολος Λύτρας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551