Αναζήτηση
Υπόθεση Λύτρα: «Βγάλτε από τη φυλακή τον πρώην σύζυγό μου» | iShow.gr
Ειδήσεις
Υπόθεση Λύτρα: «Βγάλτε από τη φυλακή τον πρώην σύζυγό μου»
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024
20:18

Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Απόστολου Λύτρα υπό όρους ζητά με υπόμνημα της Σοφία Πολυζωγοπούλου. Πέρασαν δυο και πλέον μήνες από την προφυλάκιση του ποινικολόγου ο οποίος κατηγορήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αλλά όπως αποκαλύπτει το Πρώτο θέμα οι τόνοι ανάμεσα τους έχουν πέσει και μάλιστα για χάρη της ανήλικης κόρης τους.


lytras-polyzogopoulou.jpg

Στο υπόμνημά της η 37χρονη ποινικολόγος αναφέρει, «Η παράταση της προσωρινής κράτησης του εν διαστάσει συζύγου μου είναι δεδομένο ότι επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία της θυγατέρας μας, η προστασία της οποίας αποτελεί για μένα ύψιστη προτεραιότητα».

1718964287603-525075529-lytras.jpg

Ωστόσο, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξεκαθαρίζει ότι δεν υπαναχωρεί από την υποστήριξη της κακουργηματικής κατηγορίας. Σε περίπτωση που το αίτημα της 37χρονης δικηγόρου γίνει δεκτό οι όροι που μπορούν να επιβληθούν στον Απόστολο Λύτρα είναι: απομάκρυνση από την οικογενειακή κατοικία, μετοίκηση, απαγόρευση προσέγγισης του χώρου κατοικίας και εργασίας του θύματος και κατοικίες συγγενικών της προσώπων.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Απόστολος Λύτρας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551