Αναζήτηση
Ξέσπασμα Ντούσκου κατά της ομοσπονδίας και προπονητή του | iShow.gr
Ειδήσεις
Ξέσπασμα Ντούσκου κατά της ομοσπονδίας και προπονητή του
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024
16:37

Ξέσπασμα κατά της ομοσπονδίας και του προπονητή του από τον Στέφανο Ντούσκο. Ο κωπηλάτης μας μετά τον αγώνα του επιτέθηκε στην ομοσπονδία για πράγματα που κάνει και αυτή και ο προπονητής και επηρεάζουν τη ψυχολογία του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποια πράγματα που κάνει η ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ. Είμαι πολύ χάλια. Θέλω να πω συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες. Θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο αλλά δυστυχώς το σώμα μου με άφησε στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, Ελπίζω κάποια πράγματα τα αλλάξουν», ανέφερε μεταξύ άλλων και μετά από ερώτηση που δέχθηκε γιατί κοιμήθηκε μόνο τρεις ώρες πριν έναν τόσο σπουδαίο αγώνα εκείνος απάντησε:

«Κάποιες λάθος αποφάσεις του προπονητή με επηρεάσαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και δυστυχώς δεν μπορούσα να βάλω τη σκέψη μου σε μια σειρά για να μπορέσω να ξεκουραστώ. Χθες το βράδυ προσπάθησα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπόρεσα καθόλου να κλείσω το μάτι μου και σήμερα είπα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα».

Δείτε τις δηλώσεις του στην δημόσια τηλεόραση… Ο Στέφανος Ντούσκος και στις δηλώσεις που είχε κάνει στο ΑΠΕ, είχε αναφέρθεί σε κάποιες αποφάσεις της ομοσπονδίας και του προπονητή που τον επηρεάσαν…

«Δεν θέλω να λέω ψέμματα. Θέλω πάντοτε να λέω την αλήθεια και δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες. Η ομοσπονδία και ο προπονητής πήραν μια απόφαση και αυτό ήταν μεγάλη αδικία για κάποιους. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να βάλω σε σειρά το μυαλό μου εχθές το βράδυ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την ομοσπονδία δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια διευκρίνιση για τα όσα καταλόγισε στις δηλώσεις του ο Ντούσκος. Θυμίζουμε ότι στον σημερινό τελικό κατετάγη 6ος, με την απόδοσή του να πέφτει εμφανώς στα τελευταία 500μ. της διαδρομής.

www.sport-fm.gr












Σχετικά πρόσωπα
Στέφανος Ντούσκος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551