Αναζήτηση
VIΠ – Καλά γεράματα: Το γηροκομείο, Buona Mattina, είναι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει | iShow.gr
Ειδήσεις
VIΠ – Καλά γεράματα: Το γηροκομείο, Buona Mattina, είναι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024
10:28

Πολλά υποσχόμενη είναι η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, VIΠ – Καλά γεράματα, που έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη για να χαρίσει άφθονο γέλιο.

Το γηροκομείο, Buona Mattina, είναι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει και όσοι βρίσκονται εντός του φροντίζουν να «τρελάνουν» τους νοσοκόμους.

Αλλά από ότι φαίνεται πολλά θα πάνε στραβά – με αρκετή δόση χιούμορ – και ήδη πήραμε μια μικρή γεύση από το νέο τρέιλερ.

Ο Τάσος Χαλκιάς θέλει να πάρει το χάπι για την πίεσή του αλλά ο νοσοκόμος που του τα δίνει (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) συνεχώς τα μπερδεύει.

Η σκηνή μεταξύ τους είναι άκρως απολαυστική και ξεκαρδιστική!

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όπου η Άννα Κουτσαφτίκη, υποδύεται τη Ματρίνα, η οποία διαθέτει μια έπαυλη για ηλικιωμένους και όχι μόνο!

Από την άλλη, ο Τάσος Χαλκιάς, υποδύεται τον εργαζόμενο σε μια νέα δουλειά, η Ληδία Φωτοπούλου μία πολύ πλούσια, αυτοδημιούργητη εφοπλίστρια και Δημήτρης Μαυρόπουλος τον Σωτήρη, έναν πρώην αστυνομικός.

Η Χριστίνα Τσάφου στη σειρά ήταν μία αεροσυνοδός που έζησε στο παρελθόν στη Γαλλία, όντας πολύ πλούσια, ο Κώστας Καζάκας τον Ζακ, έναν άνθρωπο χορτασμένο που κουβαλάει ένα δικό του διαφορετικό αέρα, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος τον Αντώνη και η Μαρία Πετεβή την Τζωρτζίνα, δύο νεαρούς ηλικία θαμώνες.

Το καστ της νέας κωμωδίας του ΑΝΤ1 απαρτίζουν οι : Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Μαρία Πετεβή, Χριστίνα Τσάφου, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρης Θωμόπουλος, Σταύρος Τσουμάνης, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Το σενάριο της σειράς το έχουν αναλάβει ο Μάκης Πιτταράς και η Γωγώ Φώτου ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος
Κώστας Καζάκας
Γωγώ Φώτου
Τάσος Χαλκιάς
Λυδία Φωτοπούλου
Μαρία Πετεβή
Δημήτρης Μαυρόπουλος
Μάκης Πιτταράς
Χριστίνα Τσάφου
Άννα Κουτσαφτίκη
Πάρης Θωμόπουλος
Σταύρος Τσουμάνης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551