Αναζήτηση
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και τι γράφει σήμερα η ζυγαριά; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και τι γράφει σήμερα η ζυγαριά;
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
16:30
ΗΤζωρτζέλα Κόσιαβαβρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της. Ο ερχομός της κόρης της και η συνεργασία με τηνΕλένη Μενεγάκη, ήρθαν για να ολοκληρώσουν την ευτυχία της.
Με αφορμή το τηλεοπτικό της «come back», στην εκπομπή «Ελένη», παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό«YOU». Χωρίς δισταγμούς αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή αλλά και στην εμφάνιση της. Ένα από αυτά, απασχολεί όλες τις γυναίκες, και δεν είναι άλλο από τα κιλά.
Ανέφερε πως δεν έχει μπει στην διαδικασία να χάσει πολλά κιλά για να κάνει καριέρα πρώτης γραμμής, εξηγώντας: «Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτό. Στην Ελλάδα οι γυναίκες με παραπάνω κιλά αντιμετωπίζονται απαίσια, όχι από το κοινό αλλά από αυτούς που κινούν τα νήματα. Δηλαδή αν η Adele ήταν στην Ελλάδα θα της έλεγαν “κοριτσάκι μου κόψε το φαί, χάσε 100 κιλά, κάνε δέκα πλαστικές και τα ξαναλέμε” χωρίς να τους αφορά η φωνή; Κακά τα ψέματα, υπάρχει ένας ρατσισμός που εγώ δεν τον έχω βιώσει, γιατί δεν το έχω επιτρέψει και γιατί με την πάρτη μου νιώθω καλά».
Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα κιλά της: «Έχασα το μέτρημα, αδυνατίζω, παχαίνω και τούμπαλιν. Αυτήν τη στιγμή είμαι 72 κιλά με 1,67 ύψος.», ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο άντρας της δεν ασχολείται με το βάρος της «δεν έχει πρόβλημα. Βέβαια, όταν με γνώρισε ήμουν 60 κιλά, με προσέγγισε μέσω facebook. Τέσσερις μήνες μιλούσαμε με μηνύματα και μετά συναντηθήκαμε».
Τέλος, η Τζωρτζέλα ανέφερε τι πιστεύει εκείνη πως θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες που θέλουν σοβαρή σχέση. «Στην σχέση ο άντρας δεν θα κοιτάξει τον κοιλιακό σου, τη μπούκλα και το μποτοξαρισμένο κούτελο όπως νομίζουν κάποιες. Αυτό είναι λάθος, αν μιλάμε για σχέση σοβαρή, πάντα», τόνισε.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Τζωρτζέλα Κόσιαβα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551