Αναζήτηση
Τζένιφερ Λόπεζ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο | iShow.gr
Ειδήσεις
Τζένιφερ Λόπεζ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024
15:17

Την Παρασκευή όλοι και όλες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο περίμεναν την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δεν απογοήτευσε τις κάμερες και το κοινό της. Έφτασε στο Φεστιβάλ με ένα σούπερ αποκαλυπτικό και προκλητικό φόρεμα για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Unstoppable", της οποίας παραγωγός είναι και ο Μπεν Άφλεκ.

Τζένιφερ Λόπεζ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο - "Δες τι έχασες", η ατάκα των ΜΜΕ για τον Μπεν Άφλεκ

Η 55χρονη με το φόρεμα που επέλεξε έδειξε στο κοινό τις καμπύλες της οι οποίες "συγκρατούνταν" από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με ασημί γόβες, ενώ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της, ο οποίος βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ σε φεστιβάλ από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Λόπεζ και Άφλεκ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022, αφού είχαν αναζωπυρώσει τη σχέση τους τον προηγούμενο χρόνο.

ΛΟΠΕΖ ΑΦΛΕΚ

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά χώρισαν πριν παντρευτούν και στη συνέχεια πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια χώρια. Η Λόπεζ ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2014 με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο μοιράζεται τα δύο της παιδιά, ενώ το 2019 αρραβωνιάστηκε τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, πριν χωρίσουν το 2021. Συνολικά, η Λόπεζ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές.


Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Τζένιφερ Λόπεζ
Μπεν Άφλεκ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551