Αναζήτηση
Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ | iShow.gr
Ειδήσεις
Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024
09:54

Αυτή κι αν είναι εκδίκηση από την πασίγνωστη σταρ! Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ και μάλιστα μια σημαδιακή μέρα για το πρώην ζευγάρι, αυτή της δεύτερης επετείου τους.

Συγκεκριμένα, η αίτηση κατατέθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, όπως μετέδωσε πρώτο το TMZ και όπως ήταν φυσικό, η είδηση έγινε αμέσως πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και ανέφερε την 26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία χωρισμού. Μάλιστα, κατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου χωρίς να χρησιμοποιήσει δικηγόρο και τεχνικά εκπροσωπείται μόνη της.

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Χωρίς το προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά κέρδη τους από τα τελευταία δύο χρόνια κοινής πορείας, αποτελούν κοινή περιουσία.


lopez.jpg

Η Τζένιφερ έχει βγάλει τέσσερις ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ της «This Is Me» αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2023 λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ Delola και επρόκειτο επίσης να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me...» φέτος, αλλά ακυρώθηκε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξή της, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μπεν Άφλεκ έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινία, τις «Air» το 2023 και «Hypnotic» επίσης την ίδια χρονιά.

Υποστηρίζεται πάντως ότι η αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ έρχεται εν μέσω της άλυτης διαμάχης τους για τα χρήματα ενώ πέρασαν και περίοδοι που δεν αντάλλασαν κουβέντα μεταξύ τους.

Θυμίζουμε επίσης ότι το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση μάλιστα την τεράστια έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο – ένα χρόνο μετά την αγορά του. Και λίγες ημέρες μετά τα 55α γενέθλια της Λόπεζ, ο Μπεν αγόρασε ένα νέο σπίτι, αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο UsWeekly πως η απόφαση του ηθοποιού να αγοράσει δικό του σπίτι σηματοδότησε το «τέλος της σχέσης».


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551