Αναζήτηση
Τόλης Παπαδημητρίου: Στο φινάλε θα δούμε μια πολύ ωραία ανατροπή | iShow.gr
Ειδήσεις
Τόλης Παπαδημητρίου: Στο φινάλε θα δούμε μια πολύ ωραία ανατροπή
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024
10:06

Ο Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε στο "My Tv" και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" αναφερόμενος στο τελευταίο γύρισμα του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha αλλά και στα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν.

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο πως "Στο φινάλε θα δούμε μια πολύ ωραία ανατροπή. Το τέλος της "Μουρμούρας" θα είναι γλυκόπικρο και θα έχει μία δόση σουρεαλισμού".

Σχετικά με τα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν στο τελευταίο γύρισμα Τόλης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι "Η "Μουρμούρα" τόσα χρόνια παρουσίαζε τι συνέβαινε μέσα σε οικογένειες, αγαπήθηκε από οικογένειες και έγινε για εμάς οικογένεια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που βιώσαμε στο τελευταίο γύρισμα. Το δικό μας ζευγάρι γύρισε τις τελευταίες σκηνές και κλείσαμε το σετ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπεδώσει ακόμη ότι η σειρά τελείωσε".

Κάνοντας μάλιστα τον απολογισμό του για τη σειρά, ο ίδιος ανέφερε πως "Η "Μουρμούρα" είναι οικογένεια αλλά και ένας σημαντικός σταθμός της επαγγελματικής μου πορείας. Απέκτησα φιλίες μέσω αυτής της δουλειάς και βρήκα βήμα για να εκφραστώ ως καλλιτέχνης και δημιουργός".

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Τόλης Παπαδημητρίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551