Αναζήτηση
Το Ρετιρέ: Το τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ | iShow.gr
Ειδήσεις
Το Ρετιρέ: Το τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
10:32

H θρυλική σειρά του MEGA “Το Ρετιρέ” αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, αλλά δεν είδαμε ποτέ το τέλος της. Τι πραγματικά συνέβη;

Αυτό το διάστημα, η αγαπημένη μας σειράς προβάλλεται σε επανάληψη μέσα από το ΜEGA προσφέροντάς μας απίστευτο γέλιο. Το τέλος της δεν το είδαμε ποτέ, και η Τζόυς Ευείδη μας έδωσε την απάντηση.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη με την παράσταση «Σπασμένη στάμνα» , μίλησε για τη σειρά με αφορμή τις καλοκαιρινές επαναλήψεις της σειράς στο MEGA.

Αρχικά ρωτήθηκε αν Γιάννης Δαλιανίδης ήταν τόσο αυστηρός που ακόμη και πρωταγωνιστές είχαν βάλει τα κλάματα, με την ίδια να απαντάει: «Εγώ δεν είχα βάλει ποτέ τα κλάματα, ήμουν από τους πολύ τυχερούς και ανθεκτικούς. Είμαι λίγο μαύρο σκυλί (γέλια). Προτιμώ να κλαίω ιδιωτικώς, αν είναι να κλάψω. Ο Δαλιανίδης πράγματι ήταν πολύ απαιτητικός στη δουλειά, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Σαν άνθρωπος όμως ήταν γλύκα».

Kαι συνέχισε η ηθοποιός μιλώντας για τον Γιάννη Δαλιανίδη: «Μπορούσες να τους πεις ό,τι θέλεις, όμως το αποτέλεσμα σου έπρεπε να ήταν άρτιο, τα λόγια σου να είναι μαθημένα και να στροφάρεις γρήγορα σ’ αυτό που θα σε βάλει να κάνεις. Γιατί δεν σε έβαζε να κάνεις εύκολα πράγματα. Για έναν νέο ηθοποιό δεν είναι εύκολο να κάνει 532 κινήσεις, να λέει το κείμενο του και να τρώει κιόλας. Του χρωστάω πάρα πολλά, γιατί νομίζω την μισή τηλεόραση την έμαθα από τον Γιάννη».

Όσο για το τέλος της σειράς, που δεν είδαμε ποτέ, η Τζόυς Ευείδη τόνισε: «Ναι, γιατί τότε έγιναν οικονομικές ανακατωσούρες και να μην στα πολυλογώ, ούτε μισό ένσημο δεν έχουμε από το «Ρετιρέ». Κήρυξε πτώχευση η παραγωγή της σειράς και δεν πήραμε τίποτα. Δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά στο επάγγελμα».

Δυστυχώς οι ιστορίες των ηρώων δεν έκλεισαν ποτέ και λέγεται μάλιστα πως κάποιες από τις πρωταγωνίστριες είχαν ζητήσει αύξηση του μισθού τους προκειμένου να συνεχίσουν. Ποιος ξέρει….;

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Δαλιανίδης
Τζόυς Ευείδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551