Αναζήτηση
Τηλεοπτική ανατροπή: Εκτός Open μένει η Τατιάνα Στεφανίδου; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τηλεοπτική ανατροπή: Εκτός Open μένει η Τατιάνα Στεφανίδου;
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
19:17

Εδώ και λίγο καιρό δεν έχουν ευδοκιμήσει οι συζητήσεις και τα ραντεβού που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη μέρα για την ίδια;

Παρά τα τουλάχιστον δύο ραντεβού που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου με την Barking Well media, οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν τελικά, κυρίως ως αποτέλεσμα και των όσων συμβαίνουν μεταξύ του Κοκλώνη και της διοίκησης του OPEN. Ο Νίκος Κοκλώνης αποτραβιέται -μέχρι νεοτέρας, από το κανάλι της Παιανίας, με τις παραγωγές πλέον να σχεδιάζονται απευθείας από το κανάλι, αρχής γενομένης από την πρωινή καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Οι παραγωγές του σε MEGA και ALPHA, προφανώς και δεν περιλαμβάνουν την έμπειρη παρουσιάστρια της ενημέρωσης.

Τώρα, μετά το άνωθεν ναυάγιο, και το επεισοδιακό “διαζύγιό” της με τον ALPHA, η Τατιάνα Στεφανίδου άνοιξε μια δίοδο επικοινωνίας απευθείας με το OPEN και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, η οποία όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει τελεσφορήσει. Η επόμενη μέρα, την βρίσκει εκτός ALPHA και προς το παρόν, χωρίς τηλεοπτική στέγη, όπως της είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν και αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ. Πληροφορίες  βέβαια θέλουν την παρουσιάστρια, δημοσιογράφο και επιχειρηματία να παραμένει αισιόδοξη και να έχει στο πλάι της ομάδα σχεδόν έτοιμη, σε περίπτωση που βρεθεί τελικά τηλεοπτική στέγη, το προσεχές διάστημα. Από την άλλη πλευρά, η Γιώτα Κηπουρού, στενή της συνεργάτης, παραμένει στον ALPHA, με νέο ρόλο που θα αποκαλυφθεί στην συνέχεια εκτός απροόπτου.


Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Κοκλώνης
Ελένη Τσολάκη
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Τατιάνα Στεφανίδου
Γιώτα Κηπουρού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551