Αναζήτηση
Θύματα απάτης Άννα Βίσση και Τάσος Τρύφωνος | iShow.gr
Ειδήσεις
Θύματα απάτης Άννα Βίσση και Τάσος Τρύφωνος
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
16:32

Θύματα διαδικτυακής απάτης έχουν πέσει η Άννα Βίσση και ο Τάσος Τρύφωνος, καθώς κάποιοι χρησιμοποιούν τα ονόματα τους για να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Ειδικότερα, κυκλοφορούν μερικά ψεύτικα screenshots από ένα κείμενο, με έναν υποτιθέμενο διάλογο της Άννας Βίσση με τον Τάσο Τρύφωνος, τον οποίο γράφουν στο άρθρο “Θάσο Τρύφωνα”.

Το πρωί της Παρασκευής 26/7, ο Κύπριος παρουσιαστής ξεκαθάρισε με ανάρτηση που έκανε στα social media ότι πρόκειται για απάτη, αναρτώντας και φωτογραφίες από τις “δηλώσεις” που υποτίθεται έγιναν στο πλαίσιο του άρθρου αυτού, ενώ ξεκαθάρισε πως ήδη έχει γίνει καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

“Στην αρχή το είδα ως αστείο και δεν έδωσα σημασία. Είναι τόσο κακογραμμένο άλλωστε που δεν φαντάστηκα ότι κάποιος θα μπορούσε να το πιστέψει ή να δώσει σημασία σε μια προφανέστατη ΑΠΑΤΗ ή αυτό που λέμε scam. Επειδή όμως αυτό συνεχίζεται εδώ και μέρες και έχω βαρεθεί να απαντάω σε μηνύματα φίλων , συγγενών ή και κόσμου που μπορεί να το πιστεύει και να είναι πιθανό να ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, το δημοσιοποιώ για να αποτραπεί κάτι τέτοιο.

Έχει γίνει καταγγελία και στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Μην δίνετε σημασία και μην κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στο «κείμενο»” έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος για την διαδικτυακή απάτη που αφορά τον ίδιο και την Άννα Βίσση.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Άννα Βίσση
Τάσος Τρύφωνος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551