Αναζήτηση
Τennis - chic η Μέγκαν Μαρκλ: Το απίθανο μίνι φόρεμα που θύμισε στολή του τένις | iShow.gr
Ειδήσεις
Τennis - chic η Μέγκαν Μαρκλ: Το απίθανο μίνι φόρεμα που θύμισε στολή του τένις
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
09:32

Την τάση του tenniscore υιοθέτησε η Μέγκαν Μαρκλ στην τελευταία της εμφάνιση. Η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι υποτίθεται ότι θα γιορταζαν σε χαμηλούς τόνους τα 40ά γενέθλιά του, αλλά όταν είσαι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ακόμη και η πιο χαλαρή γιορτή είναι μεγάλη υπόθεση.

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρκλ και ο Χάρι πήγαν στο George Zajfen Tennis Tournament στο Los Angeles Tennis Club, όπου το Ίδρυμα Archewell ήταν χορηγός. Η στενή φίλη της Μαρκλ, Kelly McKee Zajfen, διοργάνωσε την εκδήλωση, η οποία βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά σε ανάδοχη φροντίδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη φιλανθρωπία αφού έχασε τον γιο της, Τζορτζ, όταν ήταν 9 ετών από COVID-19 και ιογενή μηνιγγίτιδα. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Instagram, όπου είδαμε τη Μαρκλ να λάμπει μέσα σε ένα κίτρινο μίνι φόρεμα από το νέο ιταλικό brand Giuliva Heritage.

Τennis - chic η Μέγκαν Μαρκλ: Το απίθανο μίνι φόρεμα που θύμισε στολή του τένις, με μια πιο royal πινελιά

Το φόρεμα είχε halter neck λαιμόκοψη και preppy έντονο γιακά που πρόσδωσε στο φόρεμα ένα elegant αέρα, παραπέμποντας λίγο σε στολές του τένις αλλά με μια πιο royal πινελιά. Συνδύασε την εμφάνιση του τένις με μια τσάντα Carolina Herrera και ταμπά πέδιλα. Τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρούς κυματισμούς, ακριβώς όπως αρμόζει σε μια tenniscore εμφάνιση.


μεγκαν

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μέγκαν Μαρκλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551