Αναζήτηση
Tempting Fortune: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ | iShow.gr
Ειδήσεις
Tempting Fortune: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024
14:02

Ένα από τα νέα ριάλιτι που εντάσσεται τη σεζόν 2024-2025 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι το «Tempting Fortune» με οικοδεσπότη τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι δράσης, που ευελπιστεί να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, 12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ.

Στον δρόμο τους θα υπάρξουν παγίδες, δυσκολίες αλλά και «πειρασμοί», τους οποίους μπορούν να αγοράσουν, αλλά θα τους κοστίζουν... ακριβά. Οι παίκτες μέσω αυτής της διαδικασίας θα ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια, ενώ συγχρόνως θα κληθούν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση.

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, αναλαμβάνει να παρουσιάσει το πιο καινοτόμο ριάλιτι σόου - ένα σόου που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση... Επιτυχημένος ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, σκηνοθέτης και παρουσιαστής εκπομπών, ο Γιάννης, άνθρωπος με χιούμορ και διεισδυτική ματιά στα πράγματα, θα βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο “Tempting Fortune’’», αναφέρει ο ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή του παιχνιδιού.

Πηγή mytv


Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551