Αναζήτηση
Ταμίλα Κουλίεβα για Παγιδευμένους: «Έχει μεγάλη σημασία να δένει η ομάδα» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ταμίλα Κουλίεβα για Παγιδευμένους: «Έχει μεγάλη σημασία να δένει η ομάδα»
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024
12:32

Η Ταμίλα Κουλίεβα η δυναμική Υβόννη από τους «Παγιδευμένους» γίνεται... πολύτεκνη και πολυβασανισμένη μητέρα στον «Άγιο έρωτα», ενώ παράλληλα σκηνοθετεί την παιδική παράσταση «Η Μάσα και ο αρκούδος».

Αφήσατε πίσω σας μια πολύ επιτυχημένη σειρά, τους «Παγιδευμένους», που κράτησε δύο σεζόν...

«Η σειρά παίχτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την αγκάλιασε ο κόσμος. Ο ρόλος μου είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί ήταν μια γυναίκα δυναμική που δεν το ήξερε. Είχα να κάνω με μια γυναίκα που μπορούσα να την κατανοήσω και να τη στηρίξω από την πλευρά μου ως ηθοποιός».

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

Φάνηκε ότι, πέρα από τη διανομή των ρόλων, δέσατε και όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ σας

«Αυτό ακριβώς... Έχει μεγάλη σημασία να δένει η ομάδα, να δένει το καστ, να κουμπώνει ο προσωπικός πολιτισμός του κάθε ηθοποιού, να είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Οπότε νομίζω ότι υπηρετήσαμε όλοι μαζί αυτή την πλοκή κι αυτή την ιστορία, η οποία όντως γράφτηκε με μια μαεστρία -θα έλεγα και η ηρωίδα μου... Επειδή ολοκληρώθηκε η σειρά, θέλω να την αφήσω για να πάω παρακάτω και υποκριτικά».

Οπότε «αντίο» στην Υβόννη...

«Τους ρόλους μου τους αντιμετωπίζω σαν να είναι φίλοι μου και νιώθω ότι πρέπει να απομακρυνθώ για να πάω σε έναν άλλον άνθρωπο. Να δω τον τρόπο με τον οποίο θα τον αντιμετωπίσω, να δω πού μπορώ να ακουμπήσω τα δικά μου τα ερωτήματα, τα δικά μου πράγματα που με απασχολούν και να ασχοληθώ εκ νέου με ένα καινούργιο πρόσωπο».

Πηγή Τηλεθεατής


Σχετικά πρόσωπα
Ταμίλλα Κουλίεβα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551