Αναζήτηση
Ταλία: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «Μαρία της Γειτονιάς» -Η ηλικία & η περιπέτεια υγείας | iShow.gr
Ειδήσεις
Ταλία: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «Μαρία της Γειτονιάς» -Η ηλικία & η περιπέτεια υγείας
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024
09:37


Υπήρξε μια εποχή στην ελληνική τηλεόραση, που οι μεξικάνικες σαπουνόπερες και γενικά σειρές από την λατινική Αμερική κάνανε... θραύση. Ήταν μεταγλωτισμένες μεν, αλλά το κοινό τις λάτρεψε.

Η Ταλία, ευρέως γνωστή ως Μαρία της Γειτονιάς, είναι Μεξικανή τραγουδίστρια, και ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα το 1971.


thalia.jpg

Πλέον ζει στην Αμερική, είναι παντρεμένη με τον Tommy Mottola και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια, μια κόρη και έναν γιο. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πρωτοπαίχτηκε η "Μαρία της γειτονιάς" αλλά η Ταλία είναι... ίδια. Σαν να μην πέρασε μέρα από πάνω της.

Τον Σεπτέμβριο του 2002, οι αδερφές της Ταλία, η Laura Zapata και η Ernestina Sodi, απήχθησαν στην Πόλη του Μεξικού. Η Zapata απελευθερώθηκε 18 μέρες μετά την απαγωγή, και η αδερφή της Ερνεστίνα απελευθερώθηκε την 36η μέρα. Με το πέρασμα των χρόνων, η Ταλία είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα όσον αφορά τη σχέση της με την αδερφή της, Laura Zapata. Η απόπειρα της Laura να μεταφέρει σε θεατρική παράσταση την απαγωγή της ήταν κάτι στο οποίο ήταν εξαρχής αντίθετη η Ταλία, και το οποίο υπήρξε ως αφορμή για μία πολυετή διαμάχη.

thalia-(2).jpg

Παρά τις επιθέσεις εις βάρους της, η Ταλία έχει επιλέξει να κρατάει μία στάση ουδετερότητας για τα οικογενειακά της προβλήματα με την αδερφή της Laura, εξηγώντας πως "ό,τι συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, αφορά μόνο την οικογένεια, και τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις πρέπει να λύνονται μέσα στην οικογένεια και όχι δημόσια".

thalia-(3).jpg

Το 2008, η Thalia μολύνθηκε από το βακτήριο Borrelia το οποίο προκαλεί μία σπάνια ασθένεια, γνωστή ως Lyme. Μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω της επαφής με το μικρόβιο Ixodes. Η ασθένειά της την απέτρεψε απ' το να προωθήσει την τότε δισκογραφική της δουλειά Lunada ενώ την έφερε πολύ κοντά στον θάνατο.

Για τα επόμενα χρόνια η Ταλία λάμβανε καθημερινή φαρμακευτική αγωγή με αμέτρητα χάπια, ενώ ανάρρωσε σταδιακά μέχρι το 2011. Η ασθένεια της προκάλεσε πτώση των μαλλιών, έντονο αδυνάτισμα, πόνους στα κόκαλα, απώλεια μνήμης, σοβαρούς πονοκεφάλους, δυσκολίες στην όραση και υπερευαισθησία στο δέρμα της, όπως εξηγεί η ίδια στην αυτοβιογραφία της.

Πληροφορίες: Wikipedia


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ταλία (τραγουδ.)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551