Αναζήτηση
Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου: "Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου" | iShow.gr
Ειδήσεις
Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου: "Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου"
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024
10:07

Συντετριμμένη είναι η Ελένη Ράντου, όπως η ίδια δήλωσε στα social media. Αφορμή στάθηκε η είδηση του θανάτου μιας γυναίκας με την οποία είχε συνεργαστεί επαγγελματικά.

Ο λόγος για την ενδυματολόγο Έβελυν Σιούπη, η οποία βρισκόταν πίσω από πολλές επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου, ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της, σκορπίζοντας τον θρήνο στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ελένη Ράντου ενημερώθηκε για το δυσάρεστο αυτό γεγονός αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, διαβάζοντας στο διαδίκτυο, γεγονός που την στενοχώρησε πολύ. Την είχε γνωρίσει και είχε συνεργαστεί μαζί της, γι' αυτό και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου

"Γιατί το καλοκαίρι να φεύγουν τόσοι άνθρωποι της τέχνης? Μόλις διάβασα τον πρόωρο χαμό της Έβελυν Σιούπη. Αστείρευτο ταλέντο. Και μια ευγένεια άλλης εποχής. Τέτοιοι άνθρωποι θα λείπουν πάντα. Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα. Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Έβελυν Σιούπη ξεκίνησε ως σχεδιάστρια μόδας, συμμετέχοντας στις Μπιενάλε νέων δημιουργών το 1986, 1987 και 2002. Συνεργάστηκε με το γνωστό δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππα στο σίριαλ "Το δις εξαμαρτείν", δημιουργώντας την περσόνα της Γιολάντας Ραγιά, την οποία εξέλιξε στους "Δύο ξένους" με τον χαρακτήρα της Ντένης Μαρκορά.

Ανέλαβε το "Ντόλτσε βίτα" με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ συνέχισε με πολλές άλλες σειρές, επιβάλλοντας το αναγνωρίσιμο στυλ της στην τηλεοπτική κωμωδία και σε ταινίες όπως το "Safe Sex" (1999), "Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο" (2001), "Αυστηρώς Κατάλληλο" (2008) και το δραματικό "Οξυγόνο", πάντα δίπλα στους Παπαθανασίου-Ρέππα. Η τελευταία της δουλειά ήταν η τηλεοπτική εκδοχή των "Συμπέθερων από τα Τίρανα" στο MEGA.

Στο θέατρο, συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο του Νότου / Αμόρε, και με το ελεύθερο θέατρο, σε μεγάλες παραγωγές με σκηνοθέτες όπως οι Νίκος Μαστοράκης, Σταμάτης Φασουλής, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Αρζόγλου, Γιώργος Κιμούλης, Κώστας Μπάκας, Γιάννης Ιορδανίδης, Στέφανος Λαζαρίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσιβιλίκας, Χάρης Ρώμας, Αλέξανδρος Ρήγας και άλλοι.

Τιμήθηκε τρεις φορές με το Βραβείο Ενδυματολογίας: το 2003 για το "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός" των Παπαθανασίου-Ρέππα, το 2007 για τη "Τσινετσιτά" των Παπαθανασίου-Ρέππα και το 2012 για το "Να ζει κανείς ή να μη ζει" του Νικ Ουίτμπι. Συμμετείχε στην έκθεση "Στιγμές δημιουργίας στον χρόνο: 55 χρόνια ΚΘΒΕ" το 2016, με κοστούμια από την παράσταση "Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης".

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κατιάνα Μπαλανίκα
Άννα Παναγιωτοπούλου
Γιάννης Ιορδανίδης
Κώστας Σπυρόπουλος
Γιώργος Κιμούλης
Αλέξανδρος Ρήγας
Σταμάτης Φασουλής
Χάρης Ρώμας
Σταμάτης Κραουνάκης
Κώστας Αρζόγλου
Ελένη Ράντου
Νίκος Μαστοράκης
Έβελυν Σιούπη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551