Αναζήτηση
Στόχος η επανεκκίνηση του ΣΚΑΪ με νέο περιεχόμενο | iShow.gr
Ειδήσεις
Στόχος η επανεκκίνηση του ΣΚΑΪ με νέο περιεχόμενο
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
11:32

Με στόχο την επανεκκίνηση του ΣΚΑΪ με νέο περιεχόμενο, αλλά και επαναφορά παλαιότερων εκπομπών, σχεδιάζει ο Γιάννης Αλαφούζος να «τρέξει» το κανάλι του Φαλήρου, μετά την αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη.

Με καθημερινή παρουσία και ενεργό ρόλο, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ καλύπτει ο ίδιος τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, πραγματοποιώντας συναντήσεις με όλες τις διευθύνσεις του ομίλου (τηλεόραση, πρόγραμμα, ραδιόφωνο) και σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα του καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, ο Γιάννης Αλαφούζος θα τιμήσει την ήδη υπάρχουσα συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε ό,τι αφορά την prime time του καναλιού, χωρίς να αλλάζουν τα συμφωνηθέντα από την προηγούμενη συνθήκη, ενώ οι περισσότερες αλλαγές αναμένονται στην ενημέρωση. Στόχος είναι να συνδυαστεί το νέο με το παλιό. Από τη μία αναζητούνται νέα πρόσωπα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα πιο φρέσκο ενημερωτικό περιεχόμενο και από την άλλη υπάρχουν σκέψεις για την αναβίωση παλαιών εκπομπών από τη μακρόχρονη πορεία του ΣΚΑΪ τις οποίες έχει αγαπήσει το κοινό.

Η αποχώρηση της Ε. Κουτσαυτάκη θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, κατά την οποία θα γίνει η αντικατάσταση της πρώην διευθύνουσας συμβούλου από το Δ.Σ. της εταιρείας. Οι επαφές του Αλαφούζου με στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς συνεχίζονται, χωρίς για την ώρα να έχει «κλειδώσει» το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση της Κουτσαυτάκη.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Ευαγγελία Κουτσαυτάκη
Acun Ilicali
Γιάννης Αλαφούζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551