Αναζήτηση
Ρομαντική και vintage νύφη η Θεοδώρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Ρομαντική και vintage νύφη η Θεοδώρα
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
19:27

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου για τον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ. Το μπλε χαλί στρώθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, η οποία στολίστηκε με εντυπωσιακά λευκά λουλούδια και πρασινάδα.

Ρομαντική και vintage νύφη η Θεοδώρα: Το Celia Kritharioti πριγκιπικό νυφικό με το δαντελένιο πέπλο και η Cartier τιάρα της μητέρας της

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν στην εκκλησία από τις 17:00 το απόγευμα ενώ η οικογένεια της νύφης έφτασε τελευταία.

γαμος θεοδωρας

Η Θεοδώρα ήταν λαμπερή και πανευτυχής μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της με το δαντελένιο πέπλο και την Cartier τιάρα της μητέρας της. Την συνόδευσε ο αδελφός της Παύλος. Το νυφικό της ήταν σε ρομαντικό στιλ, με δαντέλα και μακρύ πέπλο.

γαμος θεοδωρας

Το πριγκιπικό look της ολοκλήρωσαν διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια και η νυφική ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα. Ο γαμπρός ήταν κομψός με κλασικό κοστούμι. Τον συνόδευσαν φίλοι και συγγενείς του.

γαμος

Η Άννα Μαρία ήταν σικάτη με baby blue φόρεμα, φτάνοντας στην εκκλησία με τον γιο της Νικόλαο.

γαμος

Η Μαρί Σαντάλ ήταν η επιτομή της κομψότητας επιλέγοντας ένα dusty pink μάξι φόρεμα. Την συνόδευσαν οι τέσσερις γιοι της.

γαμος

Η Νίνα Φλορ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με γαλάζιο ντραπέ φόρεμα, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τον πατέρα της.

Νίνα Φλορ


Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551