Αναζήτηση
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ο απόλυτος τζέντλεμαν υποκλίθηκε στη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί και αποθεώθηκε | iShow.gr
Ειδήσεις
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ο απόλυτος τζέντλεμαν υποκλίθηκε στη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί και αποθεώθηκε
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024
21:47

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν τιμώμενο πρόσωπο στα amfAR Awards στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου του απονεμήθηκε το Award of Inspiration (Βραβείο Έμπνευσης) για το σύνολο του έργου του. Όπως είπε ο CEO της amfAR, Kevin Robert Frost: "Λίγοι στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας έχουν κάνει τόσα όσα ο Richard Gere στον αγώνα κατά του AIDS. Τα ανθρωπιστικά ένστικτά του και η βαθιά επιθυμία του να βοηθήσει εκείνους που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας τον αναδεικνύουν σε έμπνευση για όλους εμάς εδώ".

Για την περίσταση ο 75χρονος αιώνιος γόης του σινεμά και ακτιβιστής εμφανίστηκε κομψός όπως πάντα, με μαύρο κλασικό tuxedo. Στο πλευρό του είχε τη σύντροφό του, Αλεχάντρα Σίλβα, 41 ετών, η οποία ήταν πολύ κομψή με λευκό slip dress με sexy cut-out στη φούστα και ψηλοτάκουνα μεταλλιζέ πέδιλα.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής τους στο κόκκινο χαλί, ο Γκιρ εξέπληξε τους πάντες όταν γονάτισε και αποθέωσε τη σύζυγό του με μια τρυφερή κίνηση.

richard gere

Ο ίδιος γονάτισε και προέτρεψε τους φωτογράφους να δουν την αγαπημένη του η οποία φάνηκε κάπως αμήχανη. Ο γόης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αγαπάει τη σύζυγό του και φέρθηκε σαν ιππότης, με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί.

richard gere

Στη συνέχεια οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στις κάμερες.

richard gere

Οι Gere και Silva γνωρίζονταν ήδη για πάνω από δέκα χρόνια όταν, το 2014, επανασυνδέθηκαν. Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε η Silva, υπήρξε αμέσως χημεία. "Δεν αγνοώ τη διαφορά ηλικία μας και το τι σημαίνει να είσαι με έναν χολιγουντιανό σταρ, αλλά υπήρχε τόσο έντονη καρμική ενέργεια, που τα προβλήματα εξαφανίστηκαν". Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, 5 και 4 ετών.


richard gere

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ρίτσαρντ Γκιρ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551