Αναζήτηση
Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024
20:57

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση νωρίτερα ότι ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος ελέγχεται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, με τον ίδιο να παίρνει θέση για το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι δεν έχει φοροδιαφύγει, τονίζοντας ότι ποτέ δεν τον κάλεσαν για για εξηγήσεις. Μάλιστα επισημαίνει ότι παράνομα βγήκε στα μέσα ενημέρωσης η δικονομική διαδικασία λέγοντας πως κάτι τέτοιο τον εκθέτει.

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής» αναφέρει, μέσω των δικηγόρων του, ο γνωστός τραγουδιστής.

Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου»



Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Κοψιάλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551