Αναζήτηση
Πρεμιέρα για τις «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρεμιέρα για τις «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024
17:14


Πρώτος προορισμός της σεζόν, η μαγευτική Μαδρίτη

Πρεμιέρα, αυτή την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 17:45 με πρώτο προορισμό την γεμάτη ιστορικούς θησαυρούς πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη! Με αφετηρία την Πουέρτα ντελ Σολ, την «καρδιά» της πόλης, κάνουν βόλτα στην ιστορική Πλάθα Μαγιόρ, αλλά και την Πλάθα ντε λα Βίγια, την παλιότερη πλατεία της Μαδρίτης με κτήρια τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα.

Στη συνέχεια επισκέπτονται την Ποντιφική Βασιλική του Αγίου Μιχαήλ, την έδρα του Όπους Ντέι, και την εκκλησία του Αγίου Ισίδωρου, η οποία είναι αφιερωμένη στον πολιούχο της Μαδρίτης. Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, επιστρέφουν στην Πλάθα Μαγιόρ για να βιώσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της πλατείας και φθάνουν μέχρι το στενάκι Σαν Μιγκέλ στην Παλιά Πόλη, το οποίο προσφέρει απίθανες εικόνες σε όσους το επισκεφτούν το σούρουπο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θαυμάζουν την Πύλη Αλκαλά, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία της Μαδρίτης, το καταπράσινο πάρκο Ρετίρο, την Πλάθα ντε Σιμπέλες, το Παλάτσιο Λινάρες, το πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental Ritz και τον πεζόδρομο Πασέο ντελ Πράντο.

Στη συνέχεια, επισκέπτονται την Γκραν Βία, τον δρόμο-σύμβολο της Μαδρίτης, παρακολουθούν μία παράσταση φλαμένκο ταμπλάο και μένουν κατάπληκτοι με το Monasterio de las Descabas Reales, ένα παλάτι το οποίο μετατράπηκε σε μοναστήρι και φιλοξενεί μοναδικά έργα τέχνης και τοιχογραφίες. Τέλος, μας προτείνουν εκπληκτικά μαγαζιά για να αγοράσουμε περίτεχνες βεντάλιες, να απολαύσουμε τα παραδοσιακά σάντουιτς, φαγητά και γλυκά της Μαδρίτης, εμπορικά κέντρα για ατελείωτο shopping και καταπληκτικά rooftop για την κορυφαία θέα στο ηλιοβασίλεμα.






Σχετικά πρόσωπα
Τάσος Δούσης
Μιγκέλ Σάντοβαλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551