Αναζήτηση
Power of Love: Ένα φιλί ανεβάζει τη θερμοκρασία! | iShow.gr
Ειδήσεις
Power of Love: Ένα φιλί ανεβάζει τη θερμοκρασία!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024
15:56

Η χθεσινή είσοδος της Ανδριάνας φάνηκε να αφήνει τον Δήμο με το στόμα ανοιχτό! Τα αγόρια έχουν εντυπωσιαστεί από αυτή τη νέα είσοδο ενώ τα κορίτσια είναι σκεπτικά…

Απόψε η Ανδριάνα επιλέγει για πρώτο της ραντεβού στο Κόκκινο Δωμάτιο τον Δήμο ο οποίος πηγαίνει ενθουσιασμένος! Ο Δημήτρης θέλει να κάνει μία συζήτηση με τη Σοφία γιατί δεν θέλει να είναι ψυχραμένοι. Η Νίκη γίνεται θέμα συζήτησης στο σπίτι των αγοριών με τον Πρόδρομο να δείχνει πως συμφωνεί με τα λεγόμενα του Δήμου πως εκείνη κινεί τα νήματα… Η ίδια συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στο Κόκκινο Δωμάτιο και ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Πρόδρομος και Σωτηρία γνωρίζονταν από παλιά! Πώς είχε γίνει η γνωριμία τους και ποια ήταν η μεταξύ τους σχέση; Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γίνεται στον κήπο του Power of Love! Αγόρια και κορίτσια παίζουν θάρρος ή αλήθεια, ποιοι θα δείξουν το μεγαλύτερο θάρρος και ποιοι θα φανούν περισσότερο ειλικρινείς; Ένα φιλί βάζει ανεβάζει τη θερμοκρασία στο Power of Love!


Ανδριάνα Παναγιώτου
Ηλικία: 28 ετών
Πόλη: Αθήνα
Ιδιότητα: Δημοσιογράφος
Ζώδιο: Ταύρος

Μεγάλωσε στην Αθήνα και από νωρίς κατάλαβε πως αυτό που ήθελε να κάνει μεγαλώνοντας ήταν να γίνει δημοσιογράφος. Σπούδασε δημοσιογραφία και την ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της τηλεόρασης. Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks όπου ξεχώρισε για το χιούμορ και το δυναμικό της χαρακτήρα.

Let’s talk about love: Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια χώρισε από την τελευταία της σχέση γιατί δεν συμφωνούσε με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και την πίεζε να αποχωρήσει. Σε μία σχέση θέλει να υπάρχει σεβασμός και ισότητα, δεν ανέχεται τις κακές συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται. Δεν μπορεί να δεχτεί την αγένεια και το ψέμα.








Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καραβάτου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551