Αναζήτηση
Ποιο είναι το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη για το OPEN; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποιο είναι το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη για το OPEN;
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024
11:15

Ο Νάσος Γουμενίδης την περασμένη σεζόν είχε τη δική του εκπομπή στο OPEN. Αυτό σημαίνει ότι ο λόγος του έχει κάποια παραπάνω σημασία όταν κάνει ρεπορτάζ για το κανάλι της Παιανίας.

Την ώρα που οι αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού συνεχίζονται δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την ψυχαγωγία στο Open. Ακόμη και οι συζητήσεις που γίνονται για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη δεν είναι οριστικές και μάλιστα μαθαίνω πως πρόσωπα που είχαν συμφωνήσει προφορικά για να συνεργαστούν με το κανάλι βλέποντας την αβεβαιότητα που επικρατεί υπαναχώρησαν.

Τώρα ένα νέο σενάριο θέλει μέχρι να υπάρξουν οριστικές μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον του σταθμού ζώνες να επινοικιαστούν για μεγάλες εκπομπές telemarketing. Όπως δηλαδή συμβαίνει στα τοπικά κανάλια. 4,2% ήταν ο μέσος όρος τηλεθέασης του σταθμού την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου στην τελευταία θέση όχι μόνο ανάμεσα σε όλα τα ιδιωτικά αλλά και πίσω από τα τρία κρατικά. Πάντως κάποιες πηγές λένε πως μετά τις 25 Αυγούστου θα υπάρξουν τελικά εξελίξεις σε μετοχικό επίπεδο.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Τσολάκη
Νάσος Γουμενίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551