Αναζήτηση
Πιερίδη: «Το αγόρι σου το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ» | iShow.gr
Ειδήσεις
Πιερίδη: «Το αγόρι σου το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
21:18

Την ομορφότερη φάση της ζωής της διανύει η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αυτό τα καλοκαίρι παρουσιάζει την εκπομπή Summer’s Cool παρέα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την τηλεοπτική παρέα τους ενώ την καθημερινότητά της ομορφαίνει ακόμη περισσότερο οι στιγμές της με τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου.


f387bf70-mariada.s.pieridi_1718199596_3388826291721157415_321327048.jpg

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους με τον αγαπημένο της να της κάνει εκπλήξεις κι εκείνη να τον αποθεώνει. Το απόγευμα της Τετάρτης (24-07) ο σύντροφός της, την επισκέφτηκε στο κομμωτήριο κάνοντάς της μια ακόμη όμορφη έκπληξη. «Όταν το αγόρι σου έρχεται να σε βρει στο κομμωτήριο και φέρνει μαζί του cocktailακια, το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη στη φωτογραφία με τον Πάνο Ιωάννου.

Δες την

pieridi-ioannou.jpg

«Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά. Πρώτα απ’ όλα θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά, είμαι και εγώ ευτυχισμένη και από εκεί και πέρα φροντίζω να περνάω ωραία τον χρόνο μου και εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ωραίες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Ο σύντροφός μου έχει γνωρίσει τον γιο μου, γιατί και εκείνος έχει έναν γιο στην ίδια ηλικία με τον δικό μου, οπότε έχουμε γνωριστεί όλοι μαζί», δήλωσε πρόσφατα η ίδια.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μαριάντα Πιερίδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551