Αναζήτηση
Πέννυ Μπαλτατζή: "Μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι θα έχω τρία παιδιά" | iShow.gr
Ειδήσεις
Πέννυ Μπαλτατζή: "Μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι θα έχω τρία παιδιά"
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
20:12

Έγκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Πέννυ Μπαλτατζή και την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την Παρασκευή, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην τρίτη της εγκυμοσύνη. "Ξαφνικά 3 παιδιά, αυτό μου ήρθε λίγο… Μου πήρε λίγο να το συνειδητοποιήσω", είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: "Μετά την Αμέλια είχα δωρίσει όλα τα μωρουδιακά", πρόσθεσε. Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν ο πέντε ετών γιός της τη ρώτησε για την εγκυμοσύνη της. "Ο γιος μου με στρίμωξε προχθές καλά, με ρώτησε για την εγκυμοσύνη. Του έδειχνα και βίντεο για το πώς μεγαλώνει το μωρό κι έχει τρελαθεί", είπε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι δύο χρόνια μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, η Πέννυ Μπαλτατζή ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι είναι και πάλι έγκυος. Η τραγουδίστρια έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τον Κάρολο και την Αμέλια, με τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Τζούτης
Πέννυ Μπαλτατζή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551