Αναζήτηση
Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Η υποδοχή στη βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα του γάμου τους | iShow.gr
Ειδήσεις
Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Η υποδοχή στη βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα του γάμου τους
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024
08:32

Είκοσι εννέα χρόνια έχουν περάσει από τον γάμο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο Λονδίνο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο η Σαντάλ ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία".

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε κατά το ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

Η διάσημη κληρονόμος και it-girl των '90s παντρεύτηκε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με καλεσμένα τα πιο σημαντικά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, οι Βασιλείς της Δανίας, Ισπανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Σουηδίας, Νορβηγίας και πολλές άλλες ευρωπαϊκές και μη βασιλικές οικογένειες. Ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά από βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς και στην Ελλάδα.

Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα κλασικό μεταξωτό νυφικό με δαντέλα στο μπούστο και ογκώδη δαντελένιο πέπλο δια χειρός Valentino. Το νυφικό της είχε ιδιαίτερα κεντήματα στο κάτω μέρος.

Στα μαλλιά της φόρεσε την τιάρα της πεθεράς της.

Μεταξύ των καλεσμένων του γάμου ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο και τον γιο τους, πρίγκιπα Κάρολο.

Δείτε παρακάτω ένα σπάνιο βίντεο από τη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ φτάνει στην εκκλησία στο Λονδίνο για τον γάμο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Αρχικά την υποδέχεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με ένα φιλί στο ένα μάγουλο και ένα φιλί στο χέρι της. Στη συνέχεια ο Παύλος την υποδέχεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Mεταξύ των κουμπάρων τους ήταν ο βασιλιάς Φελίπε, πρώτος ξάδελφος του Παύλου.

Κατά τη διάρκεια των επίσημων φωτογραφιών, η βασίλισσα Ελισάβετ έσκυψε και διόρθωσε το νυφικό της Σαντάλ δείχνοντας ότι νοιαζόταν για την εμφάνισή της.

Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Η υποδοχή στη βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα του γάμου τους - Το φιλί στο ένα μάγουλο και στο χέρι

Η Μαρί Σαντάλ με τον πατέρα της

marie chantal
Η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της την ημέρα του γάμου τους

queen

Chantal

queen

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551