Αναζήτηση
Παπαζήσης-Παντούση: Η σπάνια κοινή φωτό | iShow.gr
Ειδήσεις
Παπαζήσης-Παντούση: Η σπάνια κοινή φωτό
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
10:22

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μοιράστηκαν μια σπάνια κοινή φωτογραφία που ξετρέλανε τους θαυμαστές τους. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, χαρίζοντας στο κοινό τους μια γλυκιά στιγμή από την Ιταλία.


9888_ANASTASIA_PANOYTSI_IOANIS_PAPAZISIS_1172022.jpg

Στη φωτογραφία, οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, επιβεβαιώνοντας πως είναι πραγματικά #couplegoals. Η χημεία τους και η τρυφερότητα που εκπέμπουν δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, με τα σχόλια να γεμίζουν από λέξεις θαυμασμού και καρδούλες.

Ιωάννης Παπαζήσης-Αναστασία Παντούση

Οι fans τους, ενθουσιασμένοι, δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τον σεβασμό τους για το ζευγάρι, γεγονός αποδεικνύει ότι η αγάπη τους είναι δυνατή και αληθινή, ακόμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, χαρίζοντας στο κοινό τους μια γλυκιά στιγμή από την Ιταλία!

Στη φωτογραφία, οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, επιβεβαιώνοντας πως είναι πραγματικά #couplegoals.

Ιωάννης Παπαζήσης-Αναστασία Παντούση

Ιδού η φωτογραφία!


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ιωάννης Παπαζήσης
Αναστασία Παντούση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551