Αναζήτηση
Παντρεύτηκαν Αλέξανδρος Παρθένης και Βιβή Κωστοπούλου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Παντρεύτηκαν Αλέξανδρος Παρθένης και Βιβή Κωστοπούλου!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
16:09

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη και ρομαντική τελετή, παρουσία στενών φίλων και συγγενών, στη Μονεμβασιά στον Iερό Nαό Παναγίας Χρυσαφίτισσας.

Το ζευγάρι, που κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό και τον γάμο, για τον οποίο ενημερωθήκαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτέμβρη, μέσα από μια κοινή τους ανάρτηση στο Instagram.

Η Βιβή Κωστοπούλου έλαμπε μέσα σε ένα εντυπωσιακό και σικάτο νυφικό, ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης φαινόταν ευτυχισμένος στο πλευρό της.

«Fairytales & castle stories … ??», αρκέστηκαν να γράψουν στη λεζάντα της ανάρτησής τους και τα σχόλια άρχισαν αμέσως να διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι ευχές των διαδικτυακών τους φίλων είναι αμέτρητες ενώ αξίζει να σας θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το βήμα μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Αυτή η ξεχωριστή ημέρα για τον Αλέξανδρο και τη Βιβή θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο στους ίδιους, αλλά και σε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά τους, γιορτάζοντας την αρχή του έγγαμου βίου τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:



Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Παρθένης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551