Αναζήτηση
Πάνος Μιχαλόπουλος: Στα 75 του χρόνια μοιάζει ακόμα με 50 και παραμένει γοητευτικός | iShow.gr
Ειδήσεις
Πάνος Μιχαλόπουλος: Στα 75 του χρόνια μοιάζει ακόμα με 50 και παραμένει γοητευτικός
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024
20:27

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι, βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο ακριβοθώρητος σταρ της δεκαετίας του ’80 Πάνος Μιχαλόπουλος.

Υπήρξε ο μεγάλος γόης της δεκαετίας του ’80 και ένας από τους πιο ακριβοθώρητους ηθοποιούς για πάνω από τρεις δεκαετίες. Επαιξε δίπλα σε κορυφαία ονόματα όλων των ειδών τα θεατρικά και κινηματογραφικά είδη.

Ωστόσο, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο 75άρης πλέον «έφηβος» που τα κοριτσόπουλα παραληρούσαν στο πέρασμά του, εδώ και μία δεκαετία «έχει κατεβάσει ρολά». Πολύ σπάνιες οι εμφανίσεις του και πάντα μακριά από φωτογραφικούς φακούς, και ακόμα πιο σπάνιες οι φορές που ο ίδιος δέχτηκε να μιλήσει δημοσίως.

0945_X_MIXALOPOYLOS_2592007.jpg

Ο ερχομός του στο χωριό έγινε πρώτη είδηση και από στόμα σε στόμα όλοι οι κάτοικοι περίμεναν πώς και πώς να τον δουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Άλλωστε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Στο πατρικό του σπίτι οι πρώτοι συγγενείς άρχισαν να καταφθάνουν και να τον καλωσορίζουν.

mixalopoulos09054.jpg

Έτσι είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Τα χρόνια που πέρασαν ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να μεγάλωσε σε ηλικία, όμως παρέμεινε το ίδιο όμορφος και γοητευτικός όπως εκείνα τα χρόνια που όλοι θυμόμαστε από τις θρυλικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο, οι απώλειες αγαπημένων προσώπων του όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύτηκαν μαζί του τού έβαλαν βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά και τον έκαναν να πληγωθεί.

mixalopoulos090541.jpg

Έτσι είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Όπως αυτή του Σωτήρη Μουστάκα, που ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει.

«Ο θάνατος του Σωτήρη με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από κάθε άλλον. Για μένα ήταν φίλος και αδελφός. Ηταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του. Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα, έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μία συνεργασία» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Πάνος Μιχαλόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551