Αναζήτηση
Page Six: "Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εξαγριωμένη και ταπεινωμένη - Γιατί ο Μπεν Άφλεκ..." | iShow.gr
Ειδήσεις
Page Six: "Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εξαγριωμένη και ταπεινωμένη - Γιατί ο Μπεν Άφλεκ..."
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024
09:42

Ταπεινωμένη νιώθει η Τζένιφερ Λόπεζ έπειτα από τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, υποστηρίζει άτομο του στενού περιβάλλοντός της.

Κι αυτό γιατί η Λατίνα σταρ αισθάνεται προδομένη που αποφάσισε να δώσει ευκαιρία στον αγαπημένο της και τώρα εκείνος να διαλύει τον γάμο τους.

"Είναι έξαλλη. Νιώθει ότι την ταπείνωσε. Αυτός ήταν που ήθελε να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί" αναφέρει πηγή στην Page Six.

Το 2021, οι δυο τους αποκάλυψαν ότι είναι και πάλι μαζί, έχοντας χωρίσει το 2004 λίγο πριν ανεβούν τα σκαιά της εκκλησίας. Όλοι, τότε, έκαναν λόγο για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που επιτέλους το ζευγάρι θα τον ζούσε στο έπακρο.

Ωστόσο, το αίσιο τέλος δεν ήρθε ούτε αυτή τη φορά με τους δυο τους να οδηγούνται στον χωρισμό.

"Η Λόπεζ νιώθει ότι την έχει ταπεινώσει, γιατί την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και την έκανε να πιστεύει ότι η σχέση τους είναι μεγάλη υπόθεση. Μόλις παντρεύτηκαν, πριν δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα είδος ρεκόρ. Δεν είναι πια μικρά παιδιά", αναφέρει πηγή.

"Υπάρχουν πέντε παιδιά που εμπλέκονται σε αυτό. Ήξερε ότι επρόκειτο να συνδυάσουν τις οικογένειές τους. Δεν έχει αποδεχτεί πλήρως ότι έχει τελειώσει" αναφέρει η πηγή, επισημαίνοντας ότι η Λόπεζ είναι πολύ στενοχωρημένη καθώς αυτή η συνθήκη επηρεάζει και τα παιδιά τους.

Από τη μεριά του ο Μπεν Άφλεκ καθυστερεί την αίτηση διαζυγίου, αποκάλυψε, σε μια προσπάθεια να τη βγάλει από την αμήχανη θέση και να μην της προκαλέσει άλλο άγχος.

"Την προστατεύει πολύ", αναφέρει κλείνοντας. Το γεγονός ωστόσο, ότι πλέον δεν μιλάνε καν μεταξύ τους, δεν βοηθάει την κατάσταση.

λοπεζ αφλεκ

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Τζένιφερ Λόπεζ
Μπεν Άφλεκ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551