Αναζήτηση
Όταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις χώρισε την Ιζαμπέλ Ατζανί με φαξ | iShow.gr
Ειδήσεις
Όταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις χώρισε την Ιζαμπέλ Ατζανί με φαξ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
12:10

Από τότε που ο Ντέι Λιούις έγινε γνωστός, είχε τον τίτλο του "εμμονικού" λόγω της αφοσίωσης του στους ρόλους του. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι φαίνεται να μη γνωρίζουν είναι ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πάντα έναν μοναδικό τρόπο ζωής και εκτός πλατό- στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ιζαμπέλ Ατζανί, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της έντονης, και ιδιόρρυθμης προσωπικότητας του. Έβγαιναν μαζί για πέντε ή έξι χρόνια, και όλοι μιλούσαν για έναν παθιασμένο δεσμό. Η ζωή τους, όμως, άλλαξε για πάντα το 1994. Εκείνη τη χρονιά, η Ιζαμπέλ έμαθε ότι ήταν έγκυος και ενημέρωσε τον επί χρόνια φίλο της για το χαρμόσυνο νέο, μόνο για να έχει την πιο "ψυχρή" αντίδραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ενημέρωσε τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις ότι περίμενε τον καρπό του έρωτα τους και εκείνος απάντησε με.... φαξ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής του "The Independent" για τον χωρισμό τους, το ζευγάρι είχε έναν περίεργο τρόπο επικοινωνίας πριν ακόμη από τον χωρισμό τους.

Αντί να τηλεφωνήσει απλώς στην Ιζαμπέλ, ο Ντάνιελ Λουις φέρεται να να της έστελνε σφραγισμένα γράμματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.


Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551