Αναζήτηση
Όσα δεν είδαμε από τον γάμο της Θεοδώρας | iShow.gr
Ειδήσεις
Όσα δεν είδαμε από τον γάμο της Θεοδώρας
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
20:22

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Θεοδώρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, 'εχοντας στο πλευρό της τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά της. Η νύφη έκανε μεγαλειώδη είσοδο στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Παύλο.

γαμος θεοδωρας

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ανδρέας Μέγος, δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής 04/10 νέες φωτογραφίες από την τελετή του γάμου της Θεοδώρας. Στις φωτογραφίες είδαμε στιγμιότυπα από τη στιγμή της στέψης του ζευγαριού, με τους κουμπάρους Αλέξια, Παύλο και Φίλιππο να τους αλλάζουν τα στέφανα που ήταν κορώνες.

γαμος θεοδωρα

Η στέψη είναι η κορύφωση της ακολουθίας και η ιερότερη στιγμή του γάμου. Ο ιερέας παίρνει τα στέφανα από το Ευαγγέλιο που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι στο κέντρο του ναού και στεφανώνει τους συζύγους. Στη συνέχεια ο κουμπάρος αλλάζει τα στέφανα τρεις φορές για να συμβολίσει την ισότιμη, αξιοπρεπή και αμοιβάια αγάπη.

γαμος θεοδωρα

Στις νέες φωτογραφίες είδαμε ακόμα τη νύφη και τις παρανύμφους να επιμελούνται την εμφάνισή της, πριν βγει από την εκκλησία με τον σύζυγό της μετά τον γάμο τους.

γαμος θεοδωρα

Εκεί τους περίμεναν εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Μετά τον γάμο που έγινε σε στενό κύκλο με 250 καλεσμένους, ακολούθησε δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εκεί το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του και έκοψε τη τετραόρωφη γαμήλια τούρτα. Οι καλεσμένοι παρέλαβαν τις μπομπονιέρες τους που ήταν λευκές πορσελάνινες μπιζουτιέρες με μπλε εσωτερικό. Μέσα είχαν τρία λευκά κουφέτα. Πάνω στη μπομπονιέρα ήταν χαραγμένο το μονόγραμμα του ζευγαριού.

μπομπονιερα

Το μονόγραμμά τους το είχαμε δει και στην επίσημη ιστοσελίδα της τέως βασιλικής οικογένειας, το οποίο υπήρχε και στο προσκλητηριο που έστειλαν στους καλεσμένους τους. Είναι ένα "Μ" για τον Μάθιου με ένα "Τ" από κάτω, το αρχικό του ονόματος της νύφης.

γαμος θεοδωρας επισημες






Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551