Αναζήτηση
OPEN: Αναλαμβάνει την λειτουργία ο Διονύσης Παναγιωτάκης; | iShow.gr
Ειδήσεις
OPEN: Αναλαμβάνει την λειτουργία ο Διονύσης Παναγιωτάκης;
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024
10:02

Την ώρα που OPEN και Barking Well Media – Νίκος Κοκλώνης, τράβηξαν δρόμους χωριστούς, πολύ πιθανό φαίνεται να υπάρξει ένα ευρύτερο σχήμα που να αναθέτει στον Διονύση Παναγιωτάκη τη λειτουργία του καναλιού.

Όπως διαβάζουμε στις typologies, να θυμίσουμε ότι το σχέδιο των Βαγγέλη Μαρινάκη και Θοδωρή Κυριακού για το OPEN περνούσε μέσα από την Oscar Productions και περιελάμβανε τότε και την εμπλοκή του Διονύση Παναγιωτάκη. Ο Ιβάν Σαββίδης όμως διάλεξε τότε την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη, μέσω της Red και έτσι το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε.

Εντωμεταξύ η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη βρήκε πρόσφορο έδαφος τόσο στο MEGA, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του οποίου, ετοιμάζεται για το χρηματιστήριο, όσο και στον ALPHA. Έτσι γεννάται ένα ερώτημα. Μήπως υπάρχει ένα ευρύτερο σχήμα που θα αναθέσει στον Διονύση Παναγιωτάκη τη λειτουργία του OPEN που έχει πια υποχωρήσει στο 3% τηλεθέαση;

Όπως φαίνεται την όλη προσπάθεια θα ενισχύσουν η πλευρά του Β. Μαρινάκη, του ομίλου Βαρδινογιάννη και Θ. Κυριακού, ενώ ήδη οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με στόχο να αποκτήσουν αρχικά το μάνατζμεντ και στη συνέχεια τον πλήρη έλεγχο του καναλιού.

Όσον αφορά στις παραγωγές των εκπομπών, εάν το άνωθεν σχήμα τελικά προχωρήσει, είναι βέβαιο πως θα ανατεθούν και πάλι στο Νίκο Κοκλώνη και την Barking well media.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Κοκλώνης
Βαγγέλης Μαρινάκης
Ιβάν Σαββίδης
Θοδωρής Κυριακού
Διονύσης Παναγιωτάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551