Αναζήτηση
OPEN: Αυτός αγοράζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη | iShow.gr
Ειδήσεις
OPEN: Αυτός αγοράζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024
17:32

Ο Σαββίδης έχει βάλει πωλητήριο στο OPEN και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του, αν αλλάξει ιδιοκτησία ο τηλεοπτικός σταθμός.

Το OPEN είναι χρόνια τώρα ζημιογόνο. Πέρσι ο Ιβάν Σαββίδης έκοψε μέχρι και την αθλητική εκπομπή της Κυριακής η οποία είχε μια κάποια τηλεθέαση. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει κλείσει καιρό τώρα την κανουλα και έχει δείξει ξεκάθαρη διάθεση να απαλλαγεί από το OPEN.

O Σαββίδης έχει αποφασίσει να το πουλήσει και ήδη έχουν γίνει προσφορές για την εξαγορά του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του OPEN, αν τελικά πουληθει ο σταθμός.

Σενάρια εμπλοκής του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, είναι εκτός πραγματικότητας. Ουδεμία πιθανότητα είτε εκφράσει ενδιαφέρον, είτε όχι, να πάρει το OPEN o Hλιόπουλος. Περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Μπακο-Καϋμενάκηδες!

Εν κατακλείδι και για να μην το πλατιάζουμε. Αν το OPEN πουληθεί, που είναι και η ξεκάθαρη πρόθεση του Ιβαν Σαββίδη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι εκείνος που θα το αγοράσει.

Παρόλο που κύκλοι της Κυβέρνησης δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο deal! Για ευνόητους λόγους.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Ιβάν Σαββίδης
Βαγγέλης Μαρινάκης
Μάριος Ηλιόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551