Αναζήτηση
Οι Αθώοι: Πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά και πότε θα προβληθεί; | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι Αθώοι: Πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά και πότε θα προβληθεί;
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
10:18

Η τηλεοπτική μεταφορά του αριστουργήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Ο κατάδικος» έρχεται τη νέα σεζόν στο MEGA με τίτλο «Οι Αθώοι», σε σενάριο της Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη. Η επερχόμενη σειρά του MEGA θα έχει 16 επεισόδια και θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2025 και μετά.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της βόρειας Κέρκυρας αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος  που υποδύεται ο Κώστας Νικούλι είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Αμαλία Καβάλη, από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας τόσο εκείνος ο ταλαιπωρημένος από την υποτίμηση των χωριανών, όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος που θα υποδυθεί ο Γιάννης Νιάρος, ένας αντιφατικός χαρακτήρας με έντονες θετικές και αρνητικές πλευρές, είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη τη Μαργαρίτα στον ρόλο της οποίας θα δούμε τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα και ιδιαίτερη για την εποχή της αίσθηση της ανεξαρτησίας. Εκείνη όμως αναγκάζεται να παντρευτεί τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο που υποδύεται ο Κίμων Κουρής.

Εντωμεταξύ ο Γιάννος φεύγει και ζει στο βουνό ως ερημίτης, ενώ η Μαργαρίτα όπως θα δούμε στη σειρά του MEGA «Οι Αθώοι» κάνει εξωσυζυγική σχέση με τον Πέτρο, ο οποίος έχει σχέση με τη φτωχή χήρα Στεφανία στον ρόλο της οποία θα δούμε τη Λουκία Μιχαλοπούλου. Κάποια στιγμή ο άντρας της Μαργαρίτας θα βρεθεί δολοφονημένος και ο Γιάννος θα συλληφθεί, ενώ εκείνη θα αναζητήσει τον πραγματικό δολοφόνο.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Αμαλία Καβάλη
Κωνσταντίνος Θεοτόκης
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551