Αναζήτηση
Ο Τιμωρός - Μελέτης Γεωργιάδης: Ο Αντώνης, το δεξί χέρι του Λεωνίδα Κομνηνού | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Τιμωρός - Μελέτης Γεωργιάδης: Ο Αντώνης, το δεξί χέρι του Λεωνίδα Κομνηνού
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024
10:56

Μελέτης Γεωργιάδης: Ο Αντώνης, το δεξί χέρι του Λεωνίδα Κομνηνού, έχει τραβήξει τη σκανδάλη και έχει κουκουλώσει σκάνδαλα !

Ο πατέρας της Έλλης (Μαρίνα Καλογήρου), αυτός ο οποίος κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά για την οικογένεια των Κομνηνών στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του Alpha είναι ο Αντώνης Γαλανός, ο κατά κόσμον Μελέτης Γεωργιάδης. «Είμαι ο Αντώνης Γαλανός ή αλλιώς το δεξί χέρι ενός μεγάλου επιχειρηματία, του Λεωνίδα Κομνηνού (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Ένα χέρι που φροντίζει τους δικούς του. Ένα χέρι που κινεί τα νήματα και κρύβει άσσους στο μανίκι. Ένα χέρι που έχει τραβήξει σκανδάλη και έχει κουκουλώσει σκάνδαλα. Ένα χέρι που, μερικές φορές, είναι δύσκολο να το ελέγξω ακόμα κι εγώ ο ίδιος...» αναφέρει ο Μελέτης Γεωργιάδης για τη σχέση του Αντώνη, του ήρωα που υποδύεται στον Τιμωρό, με τον Λεωνίδα Κομνηνό.

Για τη σχέση του Αντώνη με την οικογένειά του ο Μελέτης Γεωργιάδης υπογραμμίζει: «Η οικογένεια είναι ιερή για μένα. Θα έκανα τα πάντα για τη γυναίκα και την κόρη μου. Όταν είμαι στο σπίτι. Γιατί όταν είμαι στη δουλειά, οικογένεια μου είναι ο Λεωνίδας Κομνηνός. Και για εκείνον δεν θα έκανα τα πάντα. Έχω κάνει ήδη τα πάντα... Και δεν έχω αφήσει ποτέ ίχνη... Έτσι νομίζω τουλάχιστον!».


Σχετικά πρόσωπα
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Γιώργος Κόκουβας
Δημήτρης Λάλος
Εύρη Σωφρονιάδου
Μιχάλης Κωνσταντάτος
Μαρίνα Καλογήρου
Μαίρη Ζαφειροπούλου
Γιώτα Αργυροπούλου
Ελεάνα Στραβοδήμου
Νικόλας Χαλκιαδάκης
Σταύρος Καλλιγάς
Μαρία Χάνου
Δανάη Επιθυμιάδη
Κωνσταντίνος Γαβαλάς
Κώστας Μπάρας
Εριέττα Μανούρη
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Άννυ Λούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551