Αναζήτηση
O σχεδιασμός του OPEN.. | iShow.gr
Ειδήσεις
O σχεδιασμός του OPEN..
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024
14:32

Στάσιμη είναι η κατάσταση στο «Ανοιχτό Κανάλι» με τους εργαζόμενους στο OPEN να αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Η εικόνα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη κυρίως για την ψυχαγωγία ενώ και στην ενημέρωση υπάρχουν αλλαγές.

Τις προηγούμενες ημέρες η Εύα Αντωνοπούλου φωτογραφήθηκε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της νέας σεζόν. Την ίδια στιγμή σημειώνονταν αποχωρήσεις δημοσιογράφων από τον ενημερωτικό τομέα του δικτύου με πρόσωπα να μετακινούνται σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Έτσι φαίνεται πως η Σοφία Φασουλάκη που ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Open και κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ αναζητά νέο επαγγελματικό προορισμό ενώ το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο οικονομικό συντάκτη Βαγγέλη Δουράκη.

Στην ψυχαγωγία ο ιδιαίτερα φειδωλός σχεδιασμός γίνεται χωρίς την παρουσία του Νίκου Κοκλώνη. Ωστόσο πρόσωπα από την Barking Well Media επέλεξαν να παραμείνουν στην Παιανία όπως ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Τζώνης Καλημέρης που είναι και στο Δ.Σ της «Ραδιοτηλεοπτικής» αλλά και η διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου. Η τελευταία μαζί με το στέλεχος του ψυχαγωγικού προγράμματος Νατάσσα Λεσιώτη έχουν αρχίσει και πραγματοποιούν κάποιες επαφές προκειμένου να στελεχωθούν 2 με 3 εκπομπές.

Σε πρώτη προτεραιότητα και έχοντας ήδη πάρει άτυπα έγκριση είναι το πρωινό μαγκαζίνο με την Ελένη Τσολάκη. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αρχισυντάκτριά της θα είναι η δημοσιογράφος Γωγώ Σαμπάνη και έχουν αρχίσει να γίνονται επαφές με πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Κατερίνα Ζαρίφη προορίζεται για μια νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου ωστόσο εκεί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη επαφές. Τέλος στο σταθμό ακούγεται έντονα πως θα παραμείνει και ο Πέτρος Κουσουλός. Το ένα σενάριο θέλει να έχει εβδομαδιαία εκπομπή, ένα δεύτερη καθημερινή κοινωνική εάν τελικά δεν προχωρήσει η συνεργασία του Open με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο χρόνος πλέον πιέζει αρκετά πρόσωπα έχουν δρομολογήσει τον επόμενο επαγγελματικό τους προορισμό και πλέον στο Open θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Και όλα αυτά τη στιγμή που σενάρια για το μετοχικό μέλλον του καναλιού είναι ακόμη πάνω στο τραπέζι με κάποια να έχουν αναζωπυρωθεί και κάποια άλλα να έχουν ατονήσει.

Πηγή:reader


Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Κοκλώνης
Ιζαμπέλα Σασλόγλου
Πέτρος Κουσουλός
Γωγώ Σαμπάνη
Τζώνη Καλημέρης
Εύα Αντωνοπούλου
Ελένη Τσολάκη
Κατερίνα Ζαρίφη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551