Αναζήτηση
O Ροντ Στιούαρτ λίγο πριν γίνει 80 ετών παραδέχεται: «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες» | iShow.gr
Ειδήσεις
O Ροντ Στιούαρτ λίγο πριν γίνει 80 ετών παραδέχεται: «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες»
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024
12:37

Ο θρύλος της ροκ μουσικής σκηνής, ο Ροντ Στιούαρτ, σε συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν γίνει 80 ετών, μίλησε με ειλικρίνεια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή.

«Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά δεν φοβάμαι. Όλοι πρέπει να φύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή, οπότε είμαστε όλοι στο ίδιο σακί» είπε αρχικά ο Ροντ Στιούαρτ ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το πόσο τον έχει επηρεάσει ο χρόνος που έχει περάσει:

SPAIN MUSIC

«Δεν είμαι όπως ήμουν στις δεκαετίες του '70 και του '80 και δεν μπορώ να μείνω ξύπνιος όλη νύχτα, να μεθύσω και να τρελαθώ και να εξακολουθώ να έχω φωνή όπως τότε. Σήμερα, πρέπει να προστατεύω τη φωνή μου πριν και μετά από κάθε συναυλία».

Πάντως, δεν ήταν λίγα τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στον διάσημο τραγουδιστή. Έχει νικήσει τον καρκίνο που του παρουσιάστηκε δύο φορές, μία στον προστάτη και μία στον θυρεοειδή και ο ίδιος σχολίασε:

DENMARK MUSIC

«Είμαι λίγο υποχόνδριος. Νομίζω ότι οι άνδρες, ιδίως οι άνδρες, πρέπει να επωφεληθούν από όλη τη θαυμάσια ιατρική επιστήμη που υπάρχει».

Rod Stewart Says He Knows His 'Days Are Numbered' at Age 79, But He Still Drinks After 'Every Show' https://t.co/5fP09Z0HZH

Πηγή: gossip-tv.gr


Σχετικά πρόσωπα
Ροντ Στιούαρτ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551