Αναζήτηση
Ο γιατρός της Σάνεν Ντόχερτι περιγράφει τις τελευταίες στιγμές πριν φύγει από τη ζωή & συγκλονίζει! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο γιατρός της Σάνεν Ντόχερτι περιγράφει τις τελευταίες στιγμές πριν φύγει από τη ζωή & συγκλονίζει!
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
20:15

Ο 68χρονος γιατρός της Σάνεν Ντόχερτι, της Μπρέντα από το Μπέβερλι Χιλς που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες, περιγράφει σε συνέντευξή του τις τελευταίες στιγμές της διάσημης σταρ, πριν φύγει από τη ζωή. Ο Lawrence Piro, ήταν ο πιο στενός άνθρωπός της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες και όπως ήταν φυσικό, ανέπτυξαν μεταξύ τους μία πολύ στενή φιλία.


Ήταν στο πλευρό της όταν πέθανε το Σάββατο, 13 Ιουλίου, σε ηλικία 53 ετών. Σε συνέντευξή του στο People που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, ο Piro περιέγραψε τη σκηνή καθώς άφηνε τις τελευταίες της ανάσες. «Τις τελευταίες ώρες, βρισκόταν σε ένα μέρος όπου ήταν πολύ άνετα και κοιμόταν και βρισκόταν σε μεταβατικό στάδιο, και ήταν περιτριγυρισμένη από μερικούς από τους πολύ στενούς της φίλους», είπε ο Piro.

«Το δωμάτιο περιβαλλόταν φίλους που της έδιναν πολλή φροντίδα και την υποστήριζαν. Ήταν θλιβερό και λυπηρό, αλλά όμορφο και τρυφερό μαζί. Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό ήταν ότι δεν ήταν έτοιμη να φύγει επειδή αγαπούσε τη ζωή». Στο επεισόδιο της 24ης Ιουνίου του podcast «Let’s Be Clear», η Ντόχερτι είχε αποκαλύψει με δάκρυα στα μάτια την απόφασή της να υποβληθεί σε έναν άλλο γύρο χημειοθεραπείας για καρκίνο του μαστού σταδίου IV. «Πρέπει να επιστρέψω στη χημειοθεραπεία και είναι πραγματικά δύσκολο», είχε πει, σύμφωνα με το Us Weekly. «Η ιδέα να το ξαναπεράσω από την αρχή με έχει καταστρέψει».

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σάνεν Ντόχερτυ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551