Αναζήτηση
Ο διπλός γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο διπλός γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
11:02

Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εκλεκτή της καρδίας του, Mariah Riddlesprigger, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Λίαμ-Τσαρλς Αντετοκούνμπο, τον Μάβερικ-Ντιάπερ Αντετοκούνμπο και την Εύα-Μπρουκ Αντετοκούνμπο 2023.

Ο διπλός γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η ορθόδοξη και η καθολική τελετή στην παραλία και η ρητή απαγόρευση

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο "Costa Navarino" στην Πύλο την Κυριακή 1η του Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στη λαμπερή τελετή, θα παραβρεθούν 200 καλεσμένοι, στους οποίους περιλαμβάνονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και ονόματα από το παγκόσμιο αθλητικό jet-set όπως όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γούιλιαμς καθώς και στελέχη και συμπαίκτες του Γιάννη από την Milwaukee Bucks. Ο προσωπικός του φίλος Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δε θα μπορεί να παρευρεθεί.

Εχθές, Παρασκευή 30 Αυγούστου έγινε το white party, με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια, στις 31 Αυγούστου θα γίνει το nigerian party, με παραδοσιακές ενδυμασίες.

μαραια

Δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino. Το σκηνικό θα είναι μαγικό και όλα θα είναι φροντισμένα στην εντέλεια. Το ζευγάρι δεν θέλει media ή social media στον γάμο του έτσι απαγορεύεται οι καλεσμένοι να έχουν κινητά τηλέφωνα καθώς και να συνοδεύονται από παιδιά. Για αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και με το ζεύγος των "νεονύμφων" θα υπάρχουν φωτογράφοι που έχουν επιλέξει ο Γιάννης και η Μαράια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πριν από λίγες ημέρες, η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο. Η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί το νησί των ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2016, όταν ο Γιάννης βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του "Βasketball Operations". Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους "Rice Owls". Τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά και κοινή ήταν και η παρέα τους μέσα από την οποία γνωρίστηκαν.


ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ


Πηγή: TheTOC.gr



Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551