Αναζήτηση
Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα: Οι αλλαγές, οι προσθήκες και οι… απουσίες | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα: Οι αλλαγές, οι προσθήκες και οι… απουσίες
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
12:17

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025 παρουσίασαν στους δημοσιογράφους σήμερα το πρωί ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λεβέντης, μαζί με τον Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου, Νίκο Χριστοφόρου.

Με ήδη πετυχημένες εκπομπές που συνεχίζουν με αλλαγές, με νέες εκπομπές και ολοκαίνουργιες σειρές ο ANT1 με ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας είναι καθόλα έτοιμος να χτυπήσει τον ανταγωνισμό την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα» πλαισιωμένος από μια δυνατή ομάδα, τα ονόματα της οποίας όμως δεν αναφέρθηκαν, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για τον αντικαταστάτη της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Συνέχεια και για τον Γιώργο Λιάγκα και το πετυχημένο «Πρωινό» αλλά επίσημα πια χωρίς τη Λίτσα Πατέρα και ενότητα ζωδίων.

Ζέτα Μακρυπούλια και Θάνος Κιούσης συνεχίζουν κανονικά με «Ρουκ Ζουκ» και «5Χ5» αντίστοιχα, ενώ και στις δυο εκπομπές θα προβληθούν και special επεισόδια όπως έγινε και φέτος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει με την παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την εκπομπή “Ενώπιος ενωπίω” αλλά και με το «Στον Ενικό», μια επιτυχημένη εκπομπή του παρελθόντος που επανέρχεται στις οθόνες μας και μάλιστα με live κοινό.

Στο τηλεοπτικό πόστο της και η ομάδα του Αντώνη Κανάκη με τους «Boomers» αλλά και το «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει κανονικά τον «Εκατομμυριούχο» και το «Τhe 2night Show» ενώ θα τον απολαύσουμε και στο πολυαναμενόμενο «The road show» μια  ταξιδιωτική εκπομπή με το δικό του μοναδικό χιούμορ.

Το «Dragons den» βρίσκεται σε διαδικασία προπαραγωγής και θα επιστρέψει στις οθόνες μας ενδεχομένως με νέους dragons ενώ σήμερα ξεκινούν τα casting των ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από το «Dragons den» θα βρεθεί και μαζί με το Γιώργο Μαυρίδη στην πιο τρελή εκπομπή αφού ο στόχος και των δυο είναι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Η νέα εκπομπή τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν αρχές Αυγούστου δεν έχει ακόμα βρει το όνομά της και για τις ανάγκες της παρουσίασης χρησιμοποιήθηκε δόκιμος τίτλος το «S&G» από τα αρχικά των παρουσιαστών.

Ιδιαίτερα ενισχυμένη είναι και η μυθοπλασία καθώς τέσσερις τηλεοπτικές σειρές παρουσιάστηκαν επίσημα.

Το πολυαναμενόμενο  “Grand Hotel” είναι η μεγάλη παραγωγή του καναλιού που προορίζεται για καθημερινή προβολή και που προβλέπεται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Αντ1.

Στη σειρά εποχής που έρχεται γεμάτη μυστήριο και καλά κρυμμένα μυστικά θα δούμε σπουδαίους πρωταγωνιστές όπως Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης, Τάσος Νούσιας, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Το καστ θα ολοκληρωθεί άμεσα καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο έμπειρος Γιάννης Βασιλειάδης ενώ το σενάριο είναι της Δήμητρας Τσόλκα.

Mάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τον σκηνοθέτη και κάποιους από τους πρωταγωνιστές που πραγματοποίησαν σήμερα μια πρώτη τους συνάντηση.

Η Μάγισσα θα φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον όρο prequel series και έχουμε κάθε λόγο να την περιμένουμε με αγωνία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και οι πρωταγωνιστές Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιούλικα Σκαφιδά και Σπύρος Χατζηαγγελάκης μέσα από μικρά βίντεο μας σύστησαν τους ήρωες που θα υποδυθούν φορώντας τα εντυπωσιακά τους κουστούμια.

«Τα παιχνίδια εκδίκησης» είναι η σειρά που θα πρωταγωνιστήσουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου κι ο Νίκος Κουρής, το νέο ψυχολογικό θρίλερ με την υπογραφή της ομάδας του «Κάνε ότι κοιμάσαι» Γιάννη Σκαραγκά και Αλέκου Κυράνη.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της κωμωδίας του Αντ1 «VIΠ Καλά γεράματα» και από το δείγμα της παρουσίασης καταλάβαμε ότι πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Πετεβή, Χριστίνα Τσάφου, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρη Θωμόπουλο, Σταύρο Τσουμάνη, Κώστα Καζάκα, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρη Μαυρόπουλο.

Για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου δεν έγινε κάποια παρουσίαση ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες το κανάλι θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: www.enikos.gr







Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Κίτσου
Χριστίνα Τσάφου
Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος
Τζώρτζια Κουβαράκη
Τάσος Χαλκιάς
Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Ζέτα Μακρυπούλια
Λίτσα Πατέρα
Τάσος Νούσιας
Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Γιούλικα Σκαφιδά
Γιάννης Βασιλειάδης
Μιχάλης Συριόπουλος
Λυδία Φωτοπούλου
Μελέτης Ηλίας
Γιάννης Σκαραγκάς
Μαρία Πετεβή
Γιώργος Λεβέντης
Κώστας Καζάκας
Καλλιόπη Χάσκα
Πάρης Θωμόπουλος
Άννα Κουτσαφτίκη
Σταύρος Τσουμάνης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551