Αναζήτηση
Ντέμη Γεωργίου: Bαρύ το κλίμα στην κηδεία της – Όλοι ντυμένοι στα λευκά | iShow.gr
Ειδήσεις
Ντέμη Γεωργίου: Bαρύ το κλίμα στην κηδεία της – Όλοι ντυμένοι στα λευκά
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
14:18

Το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου είπαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η 39χρονη σεφ που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα μετά από σηπτικό σοκ που υπέστη εξαιτίας μιας οξείας βακτηριακής μόλυνσης, βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/7 και να πάει στο νοσοκομείο. Το επόμενο πρωί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα, όπου και σχεδόν ένα 24ωρο μετά η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς της.

Η επιθυμία του στενού κύκλου της 39χρονης άτυχης γυναίκας ήταν να βάλουν όλοι λευκά ρούχα και να αποχαιρετήσουν έτσι έναν από τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους, που έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα από τη ζωή. Μάλιστα, η οικογένεια της εκλιπούσας ζήτησε να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη από τα ΜΜΕ. Αμέσως, μετά οι φίλοι της έχουν κλείσει ένα μπαράκι στο Μετς όπου θα συγκεντρωθούν εις μνήμη της, μέσα σε ένα νεανικό κλίμα, όπως επιθυμούσε η ίδια.


Πηγή: markos.tv

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551