Αναζήτηση
Νέα αγαπημένη για τον Μπεν Άφλεκ: Ποια είναι η κούκλα 36χρονη Κικ Κένεντι | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέα αγαπημένη για τον Μπεν Άφλεκ: Ποια είναι η κούκλα 36χρονη Κικ Κένεντι
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024
11:52

Μόλις δύο χρόνια άντεξε ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, με την Λατίνα σταρ να καταθέτει την αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη "ασυμβίβαστες διαφορές". Στην αίτηση διαζυγίου μάλιστα που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες περιλαμβάνει και το αίτημα να μην λαμβάνει συζυγική υποστήριξη και ζήτησε από τον δικαστή να την αρνηθεί και για τον Μπεν Άφλεκ.

Kαι ενώ η 55χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια φέρεται να μαζεύει τα κομμάτια της, ο Αφλεκ λέγεται πως έχει βρει ήδη τη νέα αγαπημένη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Όπως αναφέρεται σε αυτό, η νέα αγαπημένη του είναι η κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ, Κάθλιν ή Kick Kennedy.

Ο 52χρονος ηθοποιός που φαίνεται να είναι σε πολύ ανεβασμένη διάθεση μετά το διαζύγιο, εθεάθη με την 36χρονη σε διάφορες εξόδους, σύμφωνα με όσα είπε πηγή στο Page Six σε άρθρο που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι πέρασε χρόνο στο Polo Lounge που βρίσκεται στο εμβληματικό ξενοδοχείο Beverly Hills, καθώς και σε άλλα hotspot διασημοτήτων.

Αν και δεν είναι επίσης σαφές πώς γνωρίστηκαν αρχικά ο Μπεν Άφλεκ και η Kick, η κόρη του RFK Jr. έχει ενδιαφέρον για τη βιομηχανία του θεάματος. Όπως αναφέρεται στη σελίδα της στο IMDB, η ίδια είναι ηθοποιός και συγγραφέας, καθώς και φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Η ίδια είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και ίσως να ευθύνεται εκείνη για την ανανέωση του Μπεν Άφλεκ το τελευταίο διάστημα.

Νέα αγαπημένη για τον Μπεν Άφλεκ: Ποια είναι η κούκλα 36χρονη Κικ Κένεντι με την οποία εθεάθη στο ξενοδοχείο Beverly Hills

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ

kennedy

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μπεν Άφλεκ
Kick Kennedy
Τζένιφερ Λόπεζ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551