Αναζήτηση
Ναταλία Γερμανού: Ετσι έγινε το ατύχημα με τον Μανώλη Παπακαλιάτη - Η πληροφορία που έδωσε on air | iShow.gr
Ειδήσεις
Ναταλία Γερμανού: Ετσι έγινε το ατύχημα με τον Μανώλη Παπακαλιάτη - Η πληροφορία που έδωσε on air
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024
15:42

Σε τρίτο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί ο Μανώλης Παπακαλιάτης, που εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ μετά από το ατύχημα που είχε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα δεν Γίνεται" έδωσε μια νέα πληροφορία για τις συνθήκες του ατυχήματος.

"Πάει καλά, χτυπάμε ξύλο. Βέβαια είναι ακόμη σοβαρή η κατάστασή του. Να σας δώσω μια πληροφορία για το πώς έγινε το ατύχημα. Στον δρόμο που έγινε αυτό ήταν παρκαρισμένο ένα πάρα πολύ μεγάλο φορτηγό, παράνομα παρκαρισμένο. Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό σε στενούς δρόμους. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν την ορατότητα σε άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα, σε μηχανάκια και τα λοιπά. Εκεί που ήταν παρκαρισμένο το τεράστιο φορτηγό ούτε ο 17χρονος οδηγός της μηχανής είχε ούτε ορατότητα ούτε ο κ. Παπακαλιάτης.

Που σημαίνει ότι έπρεπε να κάνει τον ελιγμό να βγάλει το κεφάλι του για να δει αν διέρχεται κάποιος ούτε ο οδηγός της μηχανής έκοψε ταχύτητα, βλέποντας ότι δεν είχε ορατότητα πίσω από το φορτηγό να δει αν υπήρχε κάποιος πεζός ή κάποια μάνα με παιδί. Κανείς. Κυρίως ο οδηγός έπρεπε να προσέξει, εμείς οι οδηγοί πρέπει να προσέχουμε κυρίως για τους πεζούς, όπως λέει και ο Κώδικας. Έτσι έγινε το ατύχημα" αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού: Ετσι έγινε το ατύχημα με τον Μανώλη Παπακαλιάτη - Η πληροφορία που έδωσε on air

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μανώλης Παπακαλιάτης
Ναταλία Γερμανού
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551