Αναζήτηση
Ν. Μουτσινάς: Μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! Είναι ερωτευμένος; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ν. Μουτσινάς: Μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! Είναι ερωτευμένος;
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017
17:01

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την «επανεκκίνηση» στο «Ξαναδέστε τους», τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν και την απώλεια της μητέρας του.

«Είμαι καλύτερα. Νομίζω στη φετινή χρονιά θα έβαζα τίτλο “πάλι από την αρχή”. Είναι που έκλεισε μια εφταετία και ξεκινάει μια νέα εφταετία. Επειδή έχουν δυσκολέψει και όλα τα γύρω γύρω, καταβάλω μεγάλη προσπάθεια φέτος. Αλλά ωραία. Όταν δουλεύω εγώ είμαι γενικά καλά» δήλωσε ο ίδιος.

Είναι καλά σήμερα; Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε:

«Προσπαθώ, έχω πάντα στο μυαλό μου να είμαι με παρέα στη δουλειά. Οικειότητα αισθάνομαι με πολύ κόσμο. Από την παράσταση μόνο με τη Ματίνα Νικολάου είχα ξαναδουλέψει, που είναι και κολλητή μου, αλλά δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα μια οικειότητα με όλους. Είμαστε και κάθε μέρα μαζί και σε πιλοτάρει, όπως και στο “Ξαναδέστε τους”. Είναι κάθε μέρα! Δεν γίνεται να μην έχεις οικειότητα, αυτοί οι άνθρωποι πια είναι ο “κύκλος” μου».

Για τη συνεργασία του με τη Μαρία Ηλιάκη τόνισε:

«Την αγαπάω πολύ, αλλά δεν τη μπορώ. Η Μαρία μου ξυπνάει, μου πατάει πολλά κουμπιά. Είναι σαν συγγενής μου πραγματικά. Είναι πολλά πια τα χρόνια με μένα. Δεν θα μπει στη διαδικασία να γλυκάνει κάτι για να το πει».

Σχετικά με τις αλλαγές στο «Ξαναδέστε τους» εξήγησε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είμαι to the point. Και λέω “αυτή τη στιγμή” και θέλω να εξηγήσω για να μη γίνει παρεξήγηση επειδή έφυγε η Τζώρτζια, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου τυπικό αυτό. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή είναι θέμα χημείας. Δεν έχει να πουλήσει τίποτα περισσότερο από τρέλα, πλάκα και παρέα. Όταν δεν κολλήσει πολύ καλά η παρέα, χωρίς να υπάρχει πρόθεση... Όταν ήρθε ο Γιώργος ήρθε και ξανακούμπωσε όλο το παζλ. Η εκπομπή για μένα είναι σαν ξαναξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες. Αυτή την αίσθηση έχω»

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αιχμές για τις απαγορεύσεις του ΑΝΤ1 για τη μετάδοση των αποσπασμάτων των εκπομπών του.

«Η εκπομπή δεν στηρίζεται πια ούτε στην τηλεόραση. Αφού μας έχετε απαγορεύσει τα... σύμπαντα από τον ΑΝΤ1! Φάτε τα πλάνα σας πια. Δεν ξέρω πια, θα τα πάρει μαζί τους όποιος δεν θέλει να μας τα δώσει... Μετά είναι και ανταγωνιστικά κανάλια και λες να μην παίξω τον ανταγωνισμό, σε λίγο θα παίξουμε το... πιουι μας! Πονηρέψου κι εσύ... Έτσι κι αλλιώς έχει δυσκολέψει το σύστημα, παλιά είχαμε να παίξουμε. Το ότι δεν παίζουμε τις συνεντεύξεις σου μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Σαν κομπλιμέντο παρ' το. [...] Ο ΑΝΤ1 παίζει ό,τι θέλει, οι άλλοι δεν μπορούν να παίξουν ΑΝΤ1. Δεν υπάρχει αυτό με την απαγόρευση! Είναι σαν να είναι ένα μικρό χωριό που υπάρχουν δύο παντοπωλεία και σου λέει να μην πάρεις από τον απέναντι. Καμία εκπομπή δεν βγαίνει τσάμπα. Δεν παίζει κανείς μια εκπομπή δύο ώρες. Αποσπάσματα θα παίζαμε. Είναι και ένα promotion πια... [...] Είναι πολύ εκνευριστικό πολύ αυτό, βρίζω κάθε μέρα τον ΑΝΤ1. Κι εγώ σας αγαπώ αλλά φεύγοντας θέλω δυο βαλίτσες πλάνα να έχω να παίζω δυο εβδομάδες. Κάντε κι ένα δώρο! Κόψατε πίτα, δεν ήμουν. Θα ήθελα κάποια πλάνα φεύγοντας... Είναι καθημερινή εκπομπή και είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα, να ψάχνεις να βρεις θέματα».

Για τη συνεργασία του με τον Alpha, είπε:

«Έχω 24 χρόνια συμβόλαιο! Με είδαν σαν σπίτι... Χριστιανή μου, χρόνου συμβόλαια κάνουμε. Εγώ είμαι επισκέπτης. Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι έχω δικό μου δωμάτιο. Δεν μου είπαν και ότι θέλουν να μου κάνουν έξι χρόνια συμβόλαιο και εγώ τους είπα να μου κάνουν για λίγους μήνες. Αλλά δεν θέλω κι εγώ να αισθάνομαι ότι μπορεί να εγκλωβιστώ κάπου. Ενώ είναι μια ασφάλεια, φοβάμαι τον εγκλωβισμό».

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική του ζωή, είπε:

«Είμαι πολύ καλά. Θα μπορούσα να είμαι και ερωτευμένος. Δεν είμαι πολύ σίγουρος πώς είναι όταν ερωτεύομαι. Θα είναι πολύ πιθανό να έχω κρυφοερωτευτεί και να μην το καταλαβαίνω. Είμαι ωραία, υπάρχει μια ησυχία στο κομμάτι αυτό. Τώρα focus για μένα πάντα είναι δουλειά».


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Μουτσινάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551