Αναζήτηση
Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκινητική χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι | iShow.gr
Ειδήσεις
Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκινητική χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024
21:22

Η Δούκισσα του Σάσσεξ , Μέγκαν Μαρκλ, που γιορτάζει σήμερα τα 43α γενέθλιά της, εμφανίστηκε στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον πρίγκιπα Χάρι εδώ και τρία χρόνια, για την κακοποίηση στον κυβερνοχώρο.

Κατά τη συνέντευξη η δούκισσα του Σάσσεξ έκανε μια συγκινητική χειρονομία προς τον πρίγκιπα Χάρι ενώ μιλούσε για τις αυτοκτονικές της σκέψεις.  Η δούκισσα εθεάθη να κρατά με αγάπη το γόνατο του συζύγου της στο πλατό του CBS News Sunday Morning καθώς μιλούσε, για τα αισθήματά της όντας στη βασιλική οικογένεια.

Η Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά για τα θέματα ψυχικής υγείας τον Μάρτιο του 2021, όταν είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι "απλώς δεν ήθελε να είναι πια ζωντανή" λόγω της κακοποίησης που υπέφερε στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, η Μαρκλ είπε στην παρουσιάστρια Jane Pauley πώς ελπίζει η ειλικρίνειά της να βοηθήσει τους νέους σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις.

"Όταν έχετε περάσει από οποιοδήποτε επίπεδο πόνου ή τραύματος, πιστεύω ότι μέρος του θεραπευτικού μας ταξιδιού - σίγουρα μέρος του δικού μου - είναι να είμαστε σε θέση να είμαστε πραγματικά ανοιχτοί σχετικά με αυτό", είπε η Μαρκλ καθώς ο Χάρι, την κοιτούσε.

"Δεν θα ήθελα ποτέ να αισθανθεί κάποιος άλλος έτσι. Και δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις", πρόσθεσε.  "Αν εκφράζω αυτό που ξεπέρασα θα σώσω κάποιον ή θα ενθαρρύνω κάποιον στη ζωή του", κατέληξε η Μαρκλ.  Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε για τη συνένετυξη να φορέσει ένα κολιέ Cartier αξίας 12.800 λιρών και ένα σύνολο Ralph Lauren.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ , φόρεσε το κολιέ της Cartier 'juste un clou', το οποίο έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.  Επίσης επέλεξε να συνδυάσει ένα πουκάμισο με χαλαρή εφαρμογή με το παντελόνι evanne Ralph Lauren.  Η Μέγκαν διατήρησε το χαρακτηριστικό της φυσικό look, αφήνοντας τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς χρησιμοποιώντας ελαφρύ μακιγιάζ .

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκινητική χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι καθώς μιλάει για τις αυτοκτονικές της σκέψεις στη νέα τους συνέντευξη

megkan

μεγακν

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μέγκαν Μαρκλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551