Αναζήτηση
Με αλλαγές το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Θρίλερ με τη Λίτσα Πατέρα; | iShow.gr
Ειδήσεις
Με αλλαγές το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Θρίλερ με τη Λίτσα Πατέρα;
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024
11:17

«Ομάδα που κερδίζει», έγραψε στην ανάρτησή του στη λεζάντα της φωτογραφίας του αποχαιρετιστήριου γεύματος της σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς, όμως, να προσθέσει το «δεν αλλάζει».

Απλά οι αλλαγές πράγματι θα είναι μικρές. Η Χρύσα Ζορκάδη παραμένει στην αρχισυνταξία της εκπομπής παρά την κρούση που δέχθηκε και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Τη συνεργασία τους με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανανέωσαν ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη.

Ερωτηματικό παραμένει η συνέχεια της παρουσίας του Βαγγέλη Περρή σε ρόλο σχολιαστή ενώ από την ομάδα της εκπομπής αποχωρεί η Ναταλία Ανδρικοπούλου που είχε τη στήλη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Το νέο μέλος της ομάδας του «Πρωινού» είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη. Μετά από σειρά ραντεβού με στελέχη της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 αποφάσισε να είναι αυτό το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, το οποίο και φωτογράφισε σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας για την ένταξή της σε εκπομπή με πολλά χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό «αέρα».

Το μεγάλο θρίλερ είναι η παρουσία ή μη της Λίτσας Πατέρα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως θα περιοριστούν οι ημέρες εμφάνισής της στην πρωινή εκπομπή, τώρα νεότερες κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρησή της από την καθημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει αποχώρηση από το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στο νέο πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το οποίο ακόμη δεν έχει «στηθεί».


Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Φωτεινή Πετρογιάννη
Χρύσα Ζορκάδη
Άρια Καλύβα
Ναταλία Ανδρικοπούλου
Τάσος Τεργιάκης
Βαγγέλης Περρής
Αφροδίτη Γραμμέλη
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551