Αναζήτηση
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της μετά τους Παγιδευμένους | iShow.gr
Ειδήσεις
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της μετά τους Παγιδευμένους
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024
12:57
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της μετά τους Παγιδευμένους

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα οποία απεικονίζεται με ένα μαύρο μπικίνι και… η σιλουέτα της είναι απίστευτη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την έκθεση της προσωπική της ζωής, η οποία είναι σε σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν και είναι παράξενο. Ήταν και πολύ απότομο. Αλλά σίγουρα παράξενο γιατί και από πριν ήμουν πολύ φειδωλή στο τι μοιραζόμουν με πολύ κόσμο, καταλαβαίνω ωστόσο ότι καλώς ή κακώς είναι κι αυτό ένα επακόλουθο της έκθεσης που φέρει η δουλειά μας».

Και πρόσθεσε στο ένθετο «Τύπος TV»: «Και σίγουρα το ότι στις μέρες μας το διαδίκτυο και τα social τρώνε τεράστιο όγκο της πρόσληψης πληροφορίας μας, το έκανε ακόμη πιο σοκαριστικό γιατί το μέγεθος και η ποσότητα πια των όσων γράφονται και αναφέρονται είναι οριακά ανεξέλεγκτα, αλλά πλέον απλά το αποδέχομαι το ότι δεν μπορώ να ελέγξω το οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται. Απλά ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω».

Ενώ, για το τι είναι αυτό που την αποφορτίζει, η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ είπε: «Οι βόλτες με τον σκύλο μας, οι κουβέντες με την οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένων των φίλων μου, η μουσική, οι ταινίες, οι σειρές».

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ
Πέτρος Λαγούτης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551