Αναζήτηση
Μανούσος Μανουσάκης για το «Δίχτυ»: "Υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, αρχαιοκαπηλία και «σκοτεινό» διαδίκτυο..." | iShow.gr
Ειδήσεις
Μανούσος Μανουσάκης για το «Δίχτυ»: "Υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, αρχαιοκαπηλία και «σκοτεινό» διαδίκτυο..."
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
13:02

Μια νέα φιλόδοξη παραγωγή με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1.

Πρόκειται για τη νέα κοινωνική - αστυνομική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Το «Δίχτυ», σε σενάριο Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες.

Στο επίκεντρο βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Πλαισιωμένη από ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου»

Τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τούς, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθος τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Στην κάμερα του ERTNEWS ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε για το νέο του εγχείρημα τα εξής: «Μας αφορά ο τρόπος που οι αστυνομικοί εκμαιεύουν την αλήθεια από τους ήρωες, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το θύμα και τον θύτη. Στο κέντρο της κάθε ιστορίας βρίσκεται ο άνθρωπος». Υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, αρχαιοκαπηλία και «σκοτεινό» διαδίκτυο είναι μερικές μόνο από τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν το συγκεκριμένο Τμήμα, με επικεφαλής την Αντιγόνη. Την υποδύεται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που μίλησε επίσης για την ηρωίδα της: στην Αντιγόνη μια τέτοια υπεύθυνη θέση και θέλει να τα πάει πολύ καλά. Θα ασχοληθεί με υποθέσεις που συναντάμε πλέον πολύ συχνά γύρω μας, δηλαδή από ακραίο μπούλινγκ μέχρι και ναρκωτικά».

Ο Θοδωρής Αθερίδης χαρακτήρισε το «Δίχτυ» μια σειρά που «έχει δύναμη, ενέργεια και πολύ ωραίο σενάριο». Κάθε ήρωας του Τμήματος λοιπόν έρχεται παράλληλα αντιμέτωπος και με τα προσωπικά του πάθη, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Θοδωρής Αθερίδης
Κατερίνα Κρανίδη
Ορέστης Τζιόβας
Μανούσος Μανουσάκης
Φιόνα Γεωργιάδη
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551